Znamię Bestii... What is your name? Six hundred and sixty six...:wink::mrgreen:
Wersja do druku
Znamię Bestii... What is your name? Six hundred and sixty six...:wink::mrgreen:
Łyska w trzech osłonach przednia.
zapuściłem się troszkę w trzciny. tam szybko można znaleźć trzciniaka
443.
Załącznik 148301
444.
Załącznik 148302
445.
Załącznik 148303
446.
Załącznik 148304
Pikny, choc jak dla mnie nieco za ostre swiatlo.
pozdro
Warto było pobuszować w trzcinach, fotołowy udane. Wydawało mi się, że trzciniaczki są bardzo płochliwe, ale Tobie pewnie niedługo będą jadły z ręki..:)
Pięknie!
trzciniak piękny. 444 dla mnie prowadzi choć troszkę szkoda przyciętego ogona. ładnie musiałeś go podejść :) jego śpiew mam cały czas w uszach. czasami sobie posiedzę kilka minut na spacerze i posłucham bo niezłe koncerty daje :) pozdr
Trzcinak cudowny :grin:. Ja w trzcinie znajduje jedynie komary a właściwie to one same mnie znajdują :roll:. Trzciniakowi ktoś ogonek podgryzł, jeden taki mi nawet na myśl przychodzi :mrgreen:
Dajesz dalej...... Ptasiory super......:grin:
355 genialne, czapla wygląda na zadowolona z siebie.
dzięki Wam wszystkim za odwiedziny
tak jeśli jesteś zauważalny. jeśli dobrze się schowasz są wdzięcznym materiałem.
małe sprostowanie. to jest trzciniak, trzciniaczek jest mniejszy - liczę że pokażę go w przyszłym tygodniu. ten mniejszy jest dla mnie cięższy do złapania bo przebywa z reguły w niższych partiach trzcin, duży trzciniak lubi pięknie śpiewać na wierzchołkach trzcinowiska
tak, oczywiście macie rację.
byłem wyposażony w obiektyw stało ogniskowy. trzciniak podleciał tak blisko, żeby mieć ostrość na głowie ogon nie mieścił się w kadrze. czasu na zmianę pktu af oczywiście nie było. ale trzciniaka będę jeszcze podchodził. poprawię się
dam dalej za kilka dni
---------- Post dodany o 21:17 ---------- Poprzedni post był o 21:16 ----------
spróbuję godzinę później
Co mam napisać, znowu wazelina, spsuj coś, pomarudzimy.:twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przez zdjęcia Abira przestałem fotografować. Sprzęt na sprzedaż. Nie mogę patrzeć na swoje fotki...
Piękny jest, foty świetne. Czekam na kolejne.
to nie tajemnica, pełna klatka.
nie wiem jakiego masz olka? tu kilka słów historii...
...posiadam e3 i 50-200 + ec14. w 2013 roku wiedziałem, żeby się rozwijać w tej fotografii potrzebuję czegoś lepszego. większe potrzeby odczuwałem w stosunku do aparatu a nie obiektywu. w ciemniejszych warunkach przy iso większym niż 800 moje e3 zaczynało kuleć. w tym czasie olek nie miał dla mnie nic rozsądnego i wpadłem w ręce C. mój olek przy świetnych warunkach jest ok. jednak prawda jest taka, że puszka C pozwala mi na dużo więcej.
cały czas mam na myśli oczywiście moje stare e3, dzisiaj po rozwoju OMD jest pewnie dużo lepiej.
reasumując - z pewnością można
proszę nieeeee rób tego
Nadrabiam zlotowe zaległości. Warto nadrabiać. Cudo :)
wychodząc na przeciw, wielokrotnie artykułowanym w tym wątku, oczekiwaniom słabych zdjęć - takowe zamieszczam.
bielik z tego roku. nie muszę nadmieniać, że czatowałem na zupełnie coś innego:mrgreen:
możecie sobie poużywać:|
447. Małysz na belce
Załącznik 148504
448. Małysz rozbieg
Załącznik 148503
449. leć Adam lleeeeeeć......
Załącznik 148505
chciałbym takie słabe foty zrobić :roll:
Abir, a czegoś gorszego nie znalazłeś ??? :cry:
Postaraj się, Adaś na patyku ekstra. :mrgreen:
Słabo..?? no wiesz co?!! Ty chyba po prostu nie umiesz słabych zdjęć robić.
:/ i dlatego ja nie pokazuje moich najlepszych.... jesli to sa najgorsze to ja
A tak przy okazji, to już dwieście stron słabych zdjęć. :shock::mrgreen:
Pięknienie na ostatnim szyję wyciągnął. Ekstra start :D
Pięknie wyciągnięta szyja u ptaka na starcie...czegóż chcieć więcej :grin:
ale Was mamy dobrze wychowały:)
myślałem, że wytkniecie mi, że zdjęcie pod górkę, że tło nieciekawe, że gdzieś tam jakiś przepał, że perspektywa, że ptaszek fajny ale zdjęcie takie jakieś nudne
no dobra, będę jeszcze próbował:wink:
Gałęzie przeszkadzają na 448 i 449 :mrgreen::)
ps czy autor jest zadowolony z krytyki?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: