Co tu taka cisza?
Dziś bez komentarza, dla mnie miszcz.
PAN Seal.
pozdrowionka
Wersja do druku
Co tu taka cisza?
Dziś bez komentarza, dla mnie miszcz.
PAN Seal.
pozdrowionka
2 i 4 fota ze ze światłami są super a 1 też niczego sobie :)
Bo Ty zamilkłeś a mnie jadą za moje przeróbki hehe :)
To dodam moją żonę przerobioną z jej imion hehe :). Kurde przerabiać muszę bo na prawdę przy okazji obróbek zdjęć mogę załapać sporo nowych rzeczy a czy to się podoba czy nie no to już nie wiem ale ja z tego coś wynoszę dla siebie. Inaczej nie da się dobrze czegoś nauczyć jeżeli się nie próbuje i nie popełnia błędów bo jak się nie popełnia błędów to znaczy, że nic się nie robi :)
Moja Karolajna w sobotę kończy rok i dzisiaj przyszedł prezent zamówiony przez dziadków :). Spodobał się bo aż spać nie poszła :)
To jeszcze coś na słodką nutę :)
Ladna niunia:-) gratulacje:-)
Jeszcze kapku Seala, facet dal koncert, ojojoj...
Kolorowo, specjalnie dla Czarusia...
A jako gratis Hipnozaaa...
pozdrowionka
Ps
Poprawiam się niunie:-)
Tak sobie myślę, ze chyba x10 będzie lepszym wyborem na koncerty niż Panas, dlaczego? Ano sobie wymyslilem, ze po pierwsze primo nikt mnie nie traktuje poważnie, po drugie primo wg rozpiski mozna robić przeważnie 2-3 kawalki, a ja zdejmuje smycz z akra i wale pod scenę i siędze ile chce i po trzecie primo ultimo jest lans i scisk z fanką i:-) ( zona nie bij:-) taki zarcik) :-)
PSS
Czaruuus? Planujesz później chlopaka jak widzę? Mam nadzieje, ze nie trzeba tlumaczyc jak się to robi? :-)
Lubię kolory na zdjęciach :)
Dla Macka, bo prosi...
Niestety nie mozna bylo stać pod scena, wszystkie floty z polowy albo końca hali...
pozdrowionka
Powiem Ci, że to pierwsze zdjęcie to normalnie odlot bez gaci bo tak szybko się startuje, że gacie w miejscu zostają :) i tylko szkoda, że ktoś tam łeb wtrynił na dole z prawej. 2 i 5 to też taka gra świateł, że aż zazdroszczę :). Ale wiesz - tak zauważyłem, że jak gdzieś się dobrze czujesz to fotki normalnie jak natchnione Ci wychodzą :)
To ja teraz przerobiłem do małej planety moja nietypową panoramę, którą już tu wrzucałem :)
Dodatkowo muszę znaleźć sposób na zamontowanie tych nakładek z miniatur od KIEVA 6x6 do mojego PEN'isa a mam ich z 5 dających efekt kalejdoskopu. Najszybciej pewnie jak kupię przejściówkę z 58 na 62 i podczepię do moich radzieckich towarzyszy Heliosów i Jupiterów :). Mam ochotę filmik tym nakręcić bo dodatkowo tymi szkłami w pierścieniach można obracać podobnie jak szkłem w filtrze polaryzacyjnym :)
Jedyneczka kurka kosmos:-) szkoda ze tak przystrzyzone nierówno ale krqjobraza się nie wybiera:-)
To jeszcze takie przepalone na Maxa z jpga i do tego za mocno świat la zgasilem ale nie chce mi się poprawiać, przepraszam
I juz na prawdę ostatnie z duszkami
pozdrowionka
Ps
Wszystkich serdecznie przepraszam za literowki, po zamieniane wyrazu itd, to efekt pisania na ta lecie, a po aktualizacji do 4.2 jakiś slownik mam, który dziala tak sobie, do tego jeszcze taka klawiatura rysowana czasem się wlacza:-)
Normalnie zapierdolista jest ta nowa jedyna BAJKA, BAJKA :)
Co do mojej jedynki to następnym razem strzelę pajonarameczkę cipeczkę na przemian B-C, IR i NORMAL w 360% i walnę ja w małą planetę to wyjdzie na przemian biało niebiesko szara na obwodzie i bedzie FAJANSOWATO WYPAŚNIE FAJNA :)
A ja polazłem własnie palić na balkon (godzina 4 minut 05) i tak stwierdziłem - wszyscy walą HDR'y za dnia pięknym widoczkom a w najgorszym razie przepitym żulom jak się ładnie bezzębnie uśmiechną a ta biedna nocka taka poszkodowana bo nikt prawie jej HDR'ować nie che :). No to mówię sobie a niech ma walnę jej HDR'ka i niech się cieszy zanim świt ją uciszy :)
Tak więc noćny HDR'uś z balkoniczka mego ukochanego :D
Dobra a teraz dorobię historię do teorii względności poniższego zdjęcia zgłębiającego się w swej zielonkawej poświacie parkingu w tajniki życia przez nikogo niezbadane :)
Szanowna komisjo niejednokrotnie przełożona z niesamowitości złożona. Zdjęcie owe ukazuje codzienny byt w niebycie poprzez wieżowce w oddali ukazane, gdzie żywota swego w niepokoju dużego pokoju dokonuje tysiące zgorzknialców bezsilnie atakujących świt dnia codziennego z nadzieją "zielonej wyspy" i szóstki w toto i lotka, niczym bzyknięcia Toli z Bolka i Lolka oraz uratowania Żwirka dymanego przez Muchomorka. Droga w żółci skąpana ukazuję granicę, której boimy się przekroczyć bo lampy niczym źli strażnicy bronią przejścia do wejścia bram krainy zielonego szczęścia. Lecz gdyby śmiałkowi jakiemuś wrót tych bram sięgnąć się by udało to czeka na niego w chwale parkingu zielona poświata gdzie zaparkować w szczęściu jedynie pozostaje :). No i ja tam niejednokrotnie byłem ponieważ miód i wino woziłem bo pakowałem w mojej HDI Cytrynie w owej "zielonej krainie" :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1353640028
CzaRmaX, Twoje opisy po prostu powalają mnie na kolana. Genialne są po prostu. Fotki zresztą też. Czekam na jeszcze. Sam muszę zrobić HDR nocą ze swojego balkonu. Nie wiem tylko, czy będę go potrafił tak poetycko opisać.
Dzięki kolego miło usłyszeć miłe słowa na dzień dobry ale co do tekstów to jestem jeszcze w stanie uwierzyć ale ze zdjęciami moimi to już nie przesadzaj hehe :)
Kolego jakbyś nie opisał balkonu to liczy się fakt chęci opisania inaczej i wtedy jest super, majonez, gitara :)
Moderatorzy spio:-) ban jak nic:-)
Dajesz Czarus:-)
pozdrowionka
No i dobrze, że śpią. Twojej przepalonej fotki inaczej nazwać się nie dało no i chcąc nie chcąc zgłosiłem ją do fotki miesiąca :)
Szczerze to dawno nie widziałem tak natchnionej foty :). Generalnie cała seria pachnie natchnieniem i atmosferą. Moją drugą ulubiona z tej serii jest też ta gdzie trzyma wyciągnięty do przodu mikrofon. Seria z tego co widzę nie tylko mnie się podoba bo apz też zgłosił inne zdjęcie z tej serii. Janeczek duże brawa się należą za tą serię BRAWO :)
Właśnie dostałem odlota na dolota słonecznika inaczej czyli tak inaczej, że jakby inni przerobili go inaczej to by wyszedł wtedy normalnie po naszemu.
Kuźwa ja to teorie potrafię dorabiać. Ale co się dziwić jeżeli potrafiłem sprzedać ekspedientką kit kiedy pracowałem w Belli, że mamy specjalne tampony w wersji świątecznej oznaczone symbolem DeLux, gdzie zamiast normalnego sznurka jest sznurek od snopowiązałek wzmacniany drutem metalowym co by ładnie na gałązce choinki można było powiesić na którego końcu którego było złącze USB, przez które ze strony firmowej można było dogrywać kolędy i tampon w czasie aplikacji pod wpływem ciepła je wygrywał ze specjalnie zamontowanego czipu. Dodatkowo miały też umieszczoną czerwoną mrugającą lampkę aby robiły na choince za lampki :D. Ja sam byłem w szoku jakie ludziom kity można żenić i jak to łykali bez zmrużenia okiem :D
Kiełbacha z grilla na okrągło HAHA :D
Obwazanek:-)
pozdrowionka
Jest cos takiego jak zdjęcie miesiąca? Bez jaj...
U mnie po sucha, aparat śpi i tak do przyszlego tygodnia, chyba, ZS e w niedziele cos się dzieje, nawet nie wiem...
Tymczasem nad glowa dziś lata mi jak natretna mucha nasz nowy drimlajner, najpierw mylalem, ze ma lolot jakieś problemy z lądowaniem, bo z 5 x podchodzi ale jeden telefon do rzecznika i się okazali, ze testują nowy nabytek, uprzedzam zdjęć nie będzie aparat a nie wzialem wyjątkowo w teren:-)
Ja się w mordkę jeżyka i języka na spust migawki i auto balance w EVały sam produkował nie będę . CÓRKA MA URODZINY i muszę być przykładnym tatusiem na wekenda :)
To bądź:-)
Tymczasem jednak przez szybę zlapalem ptaka...
Zastosuje metodę 'cos ty jaral chlopie' czyli metoda Czarusia ew 'Na Czarka'...
Wersja grzeczna...
Wersja tajna po 11 września tudzież po Smoleńsku...
Wersja w deszczu...
Oraz wersja kosmici w natarciu...
Jako bonus, kosmici wygrali, odlatują, drimlajner juz nie taki dr im i nie taki lajner aka ITI kam holm...
pozdrowionka
Ps
Dajcie znać czy fotkicwidac, bo prosto z tableta przez jakieś hostowanie tapatalka, mam nadzieje, ze nie rozwalilem ramek na forum... Taki test...
Chodzi i gwiżdże ale z ostatnią fota to pojechałeś wygląda jakby spadał :).
A tak nawiasem mówiąc to wal do mnie raczej Czarny a nie Czaruś :)
Czarny Czarus, może być:-)
Znaczy floty ok? Nie zniszczylem forumowych ramek?
pozdrowionka
Foty ok :)
Nie zazdroszczę takiego latającego nad głową ptaka.
Jak zabawa to zabawa :D
I żeby nie było - kawałki mnie to z m4/3 :P
Ech kur na:-) lubię cie:-)
Niunie fantastik, to się nazywa podejście do zabawy:-)
pozdrowionka
To zobacz teraz w galerię moją SŁONINO GODZILLĘ bo nie wiem czy ją tu wrzucałem hehe :D
Spodobała mi się "wersja w deszczu" - 'niech leci z nieba, co chce, LOT-em i tak szybciej, niż bezpieczniej...', oraz "kosmici odlatują" - taka ognista meduza wyszła.
Czarny Czarus, daj jakąś fajna fotę, mam dola po imieninach zony, nawet się nie napilem, cierpie, pomalujcie mój swiat,....
pozdrowionka
Proszę Cię bardzo. Moje zdjęcie z rozkładówki Michelina z przed 15 lat :D - dużo uśmiechu na wieczór :):):) (chyba mi wybaczą, że to nie z m4/3) :D:D:D:D. Ja też dzisiaj nic nie wypiłem na pierwszych urodzinach córki, chociaż nikt na mnie krzywo nie patrzył. No sorry napiłem się trochę szampana :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1353783786
Wezwanie nie do mnie, ale się wetnę z moimi dobrymi radami :)
masz doła? zapisz się na woltyżerkę... tak, tak, to taka zabawa dla małych dziewczynek ale jak widać na załączonym obrazku i stare pryki też mogą :) Bo czemu niby nie? dopóki się krzywdy koniowi, sobie ani innym ludziom nie robi... a powiem Ci, że jak jestem człek ze skłonnością do depresji, to takie zajęcia potrafią mi tak akumulator naładować że o żadnym dole przez tydzień nie ma mowy... a potem kolejne zajęcia...
Załącznik 74973
oczywiście: E-P1 + 20/1,7 @ 1,7 + 1/60 + 800 (wiadomo czego)
i jeszcze trochę prywaty (myślę że wybaczycie)
:) Wiwat PonySport Siercza :)
Panowie ja Wam dam dobrą radę. Jak najdzie Was na deprechę i samookaleczanie myślowe to przypomnicie sobie 10'cio latków, którym wciskają kałachy do łapy aby zabijali współplemieńców i 8'mio latki sprzedające się na ulicy bo rodzina je jakiemuś alfonsowi sprzedała gdyż na życie nie miała.
Ale w razie czego jak to nie pomoże to wtedy telefon do mnie a ja mam kopalnię uśmiechów w krainie popołudniowego zadowolenia to Wam zaraz wyślę całego TIR'a po brzegi wypełnionego zakręconymi na maksa uśmiechami a kierowcą będzie "oczytana" i "wykształcona" blondi z uśmiechem od cyca do cyca :D
A jak już to nie pomorze to wpadnę do Was z moimi kumplami to rozkręcimy imprę na 1000 fajerków :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1353813149
Ale jesteście czadowe chlopaki:-) Czarny Czarusiu ty pingofilu:-) ale żeby aż trzy? Rozumiem, to uwielbienie dla linucha:-)
Janku S, pojechales na Maxa, tak zakreconego hobby, to juz dawno nie widzialem:-) obawiam sie jednak, ze kun by tego nie wytrzymal:-)
Nastal nowy dzień i jak to powiadają, będą nowe mozliwosci, chyba, w każdym razie zobaczymy,
Mgla u nas jak cholera, ale dziś biorę aparat, gdziekolwiek nie pojade.
pozdrowionka
widząc tą fotkę od razu skojarzyła mi się z http://www.youtube.com/watch?v=nWbfgGDl6XE :)
Wypatrzone na jednej z łódzkich ulic. Dochodzę do wniosku, że to miasto to skarbnica miejsc, które aż się proszą o uwiecznienie. Tę "pamiątkę czasów minionych" znalazłem zupełnie przypadkiem w śródmieściu Łodzi. Przed wojną w tym miejscu był pewnie sklep z towarami kolonialnymi.
Ha!
Jak juz o powrocie do przeszlosci, to takie kombinacje wygrzebalem:-)
Jesteś lekiem na cale zlo....
I od wieków ze mną, choć juz nie w tej kombinacji...
A to drugi ananas za mlodu:-)
pozdrowionka
To ja też coś wrzucę od siebie. Jedno z pierwszych zdjęć zrobione moim nowym Olympusem. :)
Na stacji w Wolsztynie odpoczywał sobie taki stary parowóz, wraz z trzema innymi.
Jadąc dalej widziałem jeszcze jeden 'na chodzie', który dumnie zionął parą, ale był niestety za daleko żebym mógł go ustrzelić.
Załącznik 75073
A sfociłeś cerkiew św Olgi?????????????