Chłopina ma wyjazd w tym czasie. Chyba że .... , Chyba że..... poproszę brata pewnie nikt nie zauważy. Z bratem może być mały problem bo zlot jest weekendowy a on jako proboszcz małej parafii opodal Malborka w niedziele pracuje.
Wersja do druku
Chłopina ma wyjazd w tym czasie. Chyba że .... , Chyba że..... poproszę brata pewnie nikt nie zauważy. Z bratem może być mały problem bo zlot jest weekendowy a on jako proboszcz małej parafii opodal Malborka w niedziele pracuje.
Grzech w niedzielę pracować, nawet proboszczowi :-P
Ale czad z tym bliźniakiem :mrgreen: - a zdjęcia bomba
Chłopaki zazdroszczę, zazdroszczę Waszej weekendowej wyprawy! :)
Ja dotarłem do właściciela gruntu, na której chcę postawić czatownię, pełen obaw trafiłem na bardzo miłego i konkretnego Pana, rozmowa przebiegła bardzo sympatycznie, szczerzę się cieszę, bo mogę stawiać budę :)
pzdrówka
Cześć,
Bardzo miłe krajobrazy, ładnie trafione.
Powiedz mi proszę czy na betonce odbudowane są cztownia i punkt obserwacyjny?
A drugie pytanie to czy betonka jest jeszcze pod wodą?
Pozdrawiam i sukcesów życzę.
Betonka pod wodą. Punkt obserwacyjny jest, co do czatowni, nie dotarliśmy. Kowal Ty łobuzie!!!!
To moje kolejne próby fotołowów. Okolice stawów w Kaniowie.
1 i 4 bardzo dobre :)
Gratuluje gatunkow, wszystkich:)
pozdro
Podobnie jak nyny 1 i 4 fajowe. pozdrawiam
Fajny powiew wiosny, ptasiory fajne.
90-250/2,8 ? Piękne obrazki. Gratuluję uzysku z pleneru.
Muminek jak dla mnie 2 i 4 miodzio. Pozdrawiam
Miały być żurawie, a są sarny i dziki (w nocy). W bonusie drobnica. Sarenka z dzisiejszego poranka.
@lucas_g: zajebi....
pozdro
Sarenka piekna.
Muminek -fajna seryjka
Lucas G - piękna sarenka
Dzisiaj pierwsze raczkowanie w nowej czatowni, co prawda liczę tam na zupełnie inne trofea, ale dopóki nie zrobię jakiegoś rozsądnego zdjęcia, nie będę zapeszał, a być może przyjdzie mi poczekać tygodnie, miesiące a może wcale się nie uda :-P
Trznadel silnie reaguje na wabienie głosem, trzeba jeszcze dobrze ustawić krzaczorek i będzie lepiej.
pełny kadr
Piekny ptaszek.
Kurczę chłopaki! Ale dajecie czadu :grin:
Lucas_g - byłeś całą noc w czatowni ?
W sobotę wybraliśmy się nad "Samice", grupa dosyć duża, więc udało się nam wystraszyć wszystko co mogliśmy. Wstawiam co uwieczniłem, ale szału nie było.
By kowal73 at 2012-03-26
By kowal73 at 2012-03-26
By kowal73 at 2012-03-26
sikorka
By kowal73 at 2012-03-26
i milionowe zdjęcie gęsi
By kowal73 at 2012-03-26
kowal73, widzę po ostatnich Twoich fotkach, że focenie szerokim kątem wychodzi Ci bardzo dobrze. Czekamy na kolejne wrzuty.
Pozdrawiam
gąski milionowe ale zajefajne....a widoczki ekstra !! pogratulować...
...wiem że to z lata....ale....
Kowal73 zachod slonca oraz gesi swietne :-)
Bardzo udane pejzaże!
To ja się zrywam o 4 rano na wschód a tu proszę jak mnie oceniono. Pewnie Piotr puścił farbę ze jestem wielkim śpioszkiem i mam szarganą opinię :D
Łukasz zabrałem tele bo miałem nadzieje, ze coś upoluje, ale sam wiesz jak to jest. Ekipa 4 osób wylęgła na polane to trzeba było założyć szeroki lub zdrzemnąć się w aucie. Teren fajny, dużo zwierzyny sarny, daniele, 4 pary żurawi, gęsi, kaczki itd
Grizz dzięki.
Kowal73 jakby kierunki swiata na fotce byly, to bym bledu nie popelnil sory :-)
Tropic gdzies rudzielca upolowal:-)
śmieszna sytuacja...szukałem za Tarnowskimi Górami schowanego w lesie stawu, wjechałem na trawiastą (jak na zdjęciu) przesiekę i ....stanąłem jak wryty...on był
ode mnie jakieś 20-30 metrów !! dopiero jak zmieniłem obiektyw zreflektował się i zdążyłem tylko raz strzelić...
Tropic jak sie ma okazje. to nie jest sie przygotowanym do szybkiego strzalu, tez mam z tym problem :-)
Kowal73.Piękne te twoje pejzaże zwłaszcza ten wschód w wierzbie bardzo w moim guście :)
tropik gratuluje spotkania z rudzielcem.
Kasprzyk zdaje się że dzięki nowej czatowni znowu uraczysz nas w tym sezonie pięknymi ptasimi fotkami.Może jakieś nowe gatunki zapodasz:?:
Oj zaczyna się dziać a to dopiero początek wiosny:roll:
aaaaaaaaaa jestem u kowala :) +3 do lansu ;) - ta pierwsza z poprzedniej serii to nie moja ??????? :)
Kowal, ładne fotki, widzę, że nie próżnujesz :P
Kaspzyk puść trochę "farby" co masz w planach bo nie wytrzymam z ciekawości.:-P
Cześć,
Kasprzyk - trznadel palce lizać,
Kowal - świetne widoczki, extra pokazane, szczególnie środkowe drzewo,
Tropic - fajny lisek.
Cieszę się, że jest co pooglądac w wątku, oby tak dalej,
Pozdrawiam.