Odp: M.Zuiko Digital ED 12-40 mm f/2.8 PRO
Ja to nawet slysze szum jak z karty na kompa fotki zrzucam.Te stare karty, wolniejsze, mialy taki jak by delikatnieszy szum.W karcie ze zdjeciami Nikonem robionymi ten szum jest jeszcze inny.Az nie do wytrzymania, ze tak powiem.:-P
To jeszcze nic.
A ja koledzy to słyszę jak regularnie niepostrzeżenie przechodzi mi koło nosa okazja na zrobienie dobrego zdjęcia.
Cytując pewnego profesora, to takie ciche fiuu-wździuu :grin::grin::grin::grin::grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
tomtomek
To jeszcze nic.
A ja koledzy to słyszę jak regularnie niepostrzeżenie przechodzi mi koło nosa okazja na zrobienie dobrego zdjęcia.
Cytując pewnego profesora, to takie ciche fiuu-wździuu :grin::grin::grin::grin::grin:
Dobre :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja to nawet slysze szum jak z karty na kompa fotki zrzucam.Te stare karty, wolniejsze, mialy taki jak by delikatnieszy szum.W karcie ze zdjeciami Nikonem robionymi ten szum jest jeszcze inny.Az nie do wytrzymania, ze tak powiem.:-P
To szum krwi w mózgu spowodowany emocjami związanymi z oczekiwaniem na ujrzenie zdjęć. I ta niepewność... wyszły, nie wyszły...
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
To masz Mirku podobnie jak ja. U mnie najbardziej w komputerze hałasuje dysk SSD :)
Najgorsze jest to ze juz na iso200 słyszę szum ;)
Od czytania tych postów też chcę żeby mi zaszumiało. Chyba się napiję :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Od czytania tych postów też chcę żeby mi zaszumiało. Chyba się napiję :mrgreen:
Zdrowiej będzie jak muszle do ucha przyłożysz. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Zdrowiej będzie jak muszle do ucha przyłożysz. :mrgreen:
Najlepiej, klozetową. :shock: :mrgreen:
szumi,śrubki wylatują, guma wyłazi, tubus pionu nie trzyma, ciężki, drogi i do tego flary łapie, generalnie do kitu - nie ma co kupować ( bo nie ma)