Odp: samoloty, samoloty, samoloty ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Operator
Nie chciałbym się czepiać, ale takiego typu Airbus jeszcze nie wypuścił. :wink: Zdjęcie świetne, inne zresztą też.
Dzięki, W kwestii A388, to inaczej A380 serii 800 :wink:
Pozdrawiam,
---------- Post dodany o 19:52 ---------- Poprzedni post był o 19:50 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
A ten z Korei to północnej, że nie ma okien ?????:roll: coby pasażerowie za dużo nie widzieli... :wink:
To akurat Cargo - czyli towarowy :wink:... Pasażerski przylatuje (od jakiegoś czasu na EDDF) B747 (z oknami).
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
To akurat Cargo - czyli towarowy :wink:... Pasażerski przylatuje (od jakiegoś czasu na EDDF) B747 (z oknami).
No popatrz. Moje szczere zdziwienie, nie wiedziałem, że są towarowe samoloty... A tyle żyję już....:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
No popatrz. Moje szczere zdziwienie, nie wiedziałem, że są towarowe samoloty... A tyle żyję już....:grin:
:wink:
Cargo - taka ładna nazwa. Zawsze mnie fascynowały w Balicach wielkie napisy na budynkach: CARGO. To tak brzmiało... Międzynarodowo !:shock:
Widziałem to jak czasem odwoziłem na lotnisko rodzinę... Sam NIGDY nie latałem..:grin: Może dlatego wszystko dla mnie jest takie ciekawe..
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Cargo - taka ładna nazwa. Zawsze mnie fascynowały w Balicach wielkie napisy na budynkach: CARGO. To tak brzmiało... Międzynarodowo !:shock:
Widziałem to jak czasem odwoziłem na lotnisko rodzinę... Sam NIGDY nie latałem..:grin: Może dlatego wszystko dla mnie jest takie ciekawe..
Może warto spróbować i polecieć, będzie jeszcze ciekawiej ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Sam NIGDY nie latałem..:grin: Może dlatego wszystko dla mnie jest takie ciekawe..
Więc warto polatać tam do góry jest inaczej:)
Cytat:
Zamieszczone przez
jackowlew
Więc warto polatać tam do góry jest inaczej:)
Domyślam się , że na pewno by mi się podobało... Tylko, że trzeba by było mnie wpierw .... znieczulić bym wsiadł, bądź mnie wniesiono do samolotu..:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Domyślam się , że na pewno by mi się podobało... Tylko, że trzeba by było mnie wpierw .... znieczulić bym wsiadł, bądź mnie wniesiono do samolotu..:grin:
Z tym nigdy nie było problemu... Jest cała gama środków znieczulających :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Strach ma wielkie oczy. Powiem tak tylko głupi się nie boi.
Cytat:
Zamieszczone przez
kamil_andrzej
Z tym nigdy nie było problemu :wink:
Poczekam jeszcze trochę :grin: Może jak już niewiele mi zostanie to polecę... :shock:
Teraz mam jeszcze sporo planów i chciałbym je zrealizować. Są na szczęście bardzo przyziemne...:grin:
Ale dzieki Wam.