Odp: Ola_Olga i moje zdjęcia
A ja z Bozipa pracy zdjelem troche nasycenieZałącznik 134109
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A ja z Bozipa pracy zdjelem troche nasycenie
I pobrudziłeś tę plażę, a dokładniej wylazło to całe otulone wcześniej kolorem dziadostwo...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
I pobrudziłeś tę plażę, a dokładniej wylazło to całe otulone wcześniej kolorem dziadostwo...
Ja myslalem,ze tu o wiernosc koloru idzie a nie o czystosc .Poprosic trzeba o nowy kadr samej wody.Nie bedzie widac brudu i dziadostwa na piasku
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja myslalem,ze tu o wiernosc koloru idzie a nie o czystość .Poprosic trzeba o nowy kadr samej wody.Nie bedzie widac brudu i dziadostwa na piasku
Wierność jest ważna wręcz zasadnicza a Twoja wydaje się najbliższą, choć może ciut za zielono. To tylko Ola wcześniej nie posprzątała tego krajobrazu i wyszło jak wyszło....
A swoją drogą tam znam tylko piasek na Helu, miejskiej plaży w Gdyni i w Białogórze.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ola, nie mam pojęcia jak Ci się udaje takie fajoskie fotki strzelać.
Oj, oj... Ty czarodzieju...:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Z piasku zdjąłem trochę purpury i dołożyłem żółtego. No i tak mi wyszło
Cuudnie...
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Noo! :grin:Żeby nie było, że nie oglądam i nie komentuję...
Ale się rozgadałeś...:)
Dziękuję bardzo serdecznie wszystkim, którzy zajrzeli, skomentowali i poprzerabiali...
Z tych 3 wersji: Saboora, Bodzipa i Mirka najbardziej podoba mi się... Bodzipa. Jest naturalne, delikatne i najbardziej odzwierciedla tamtą rzeczywistość. Po prostu pięknie. Dziękuję Bogdan!
Co do fioletów, zafarbów i przesycenia w jesiennych fotkach - wiem, że powinnam robić częściej w Raw'ach i wreszcie zaprzyjaźnić się z jakimś sensownym programem do obróbki. Gimp nie czyta orfów - przynajmniej tak mi się wydaje, więc muszę poszukać coś innego. Dlaczego jeszcze tego nie zrobiłam? To długa historia...
Pozdrawiam ciepło.
Tak mi się ciepło zrobiło :mrgreen: dzięki
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
To taki twix-mix:
Ooo... w międzyczasie powstała wersja czwarta - bardzo fajna! Ale Bodzip... the best..
Mam rodzinę w Pruszczu, mam rodzinę na Kaszubach. Kocham góry, ale często bywam nad morzem. Pamiętam kolor wody, plaży, wibracje i światło w powietrzu. Ale tylko pamiętam - Ola ma to na pstryk palca :D
Bardzo mi się podoba Jej kadrowanie, widzi to morze i plażę. A zdjęcia zimowe do dziś mam w głowie - piękne były.
Więc Ola -dostaniesz łomot jak nie będzie więcej :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Mam rodzinę w Pruszczu, mam rodzinę na Kaszubach. Kocham góry, ale często bywam nad morzem. Pamiętam kolor wody, plaży, wibracje i światło w powietrzu. Ale tylko pamiętam - Ola ma to na pstryk palca :D
Bardzo mi się podoba Jej kadrowanie, widzi to morze i plażę. A zdjęcia zimowe do dziś mam w głowie - piękne były.
Więc Ola -dostaniesz łomot jak nie będzie więcej :mrgreen:
I lepiej i bez orfów, ale to pewnie z czasem