Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Wiadomo kto wygrał w konkursie na miss poszczególnych miesięcy ???? :-P :-P :-D
A te wybory dopiero od 1 września będą, na mistera od 15, a ogłoszenie wyników na zlocie.:wink:
Znaczy zamiast glosowania na forum było tajne losowanie? W regulaminie tego konkursu niezmienne jest tylko to, że wszystko sie zmienia, daty, ilości zdjeć to może i daty na kalendarzu się zmienią:wink::-P:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Znaczy zamiast glosowania na forum było tajne losowanie? W regulaminie tego konkursu niezmienne jest tylko to, że wszystko sie zmienia, daty, ilości zdjeć to może i daty na kalendarzu się zmienią:wink::-P:mrgreen:
Tak i rok będzie miał trzynaście miesięcy, jak to drzewiej na wschodzie bywało. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Tak i rok będzie miał trzynaście miesięcy, jak to drzewiej na wschodzie bywało. :-D
I luty nareszcie 30 dni, a w przestępczym roku 31.
Ale będzie fajnie... siem rozmarzyłem
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
I luty nareszcie 30 dni, a w przestępczym roku 31.
Ale będzie fajnie... siem rozmarzyłem
Drażnij się z Hadesem, twemu zdrowiu niekoniecznie pożytek to przyniesie...
Cytat:
Zamieszczone przez
jozinzbazin
O Hadesie, Twój Cerber nie szczeka !
Całe forum na Twe słowo czeka.
Ty Plutonie hasasz gdzieś po świecie,
a tu kalendarz czeka, Twe dziecię.
Chciałem to przetłumaczyć z polskiego na nasze, i zbyt dużo brzydkich słów mi wyszło :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Chciałem to przetłumaczyć z polskiego na nasze, i zbyt dużo brzydkich słów mi wyszło :mrgreen:
Niemożliwe -- google-tłumacza użyłeś?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Niemożliwe -- google-tłumacza użyłeś?
Ależ skąd, jak były czasy "Wieży Babel" to wszystkim języki się pomieszały.
A ja mam i sączę właśnie taki eliksir o bursztynowym kolorze, nazywa się Glenmoran czy jakoś tak, i ... wspaniale pomaga w tłumaczeniu trudnych tekstów.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ależ skąd, jak były czasy "Wieży Babel" to wszystkim języki się pomieszały.
A ja mam i sączę właśnie taki eliksir o bursztynowym kolorze, nazywa się Glenmoran czy jakoś tak, i ... wspaniale pomaga w tłumaczeniu trudnych tekstów.
No cóż - procedury przewlekają się w czasie, fotografia miesiąca się nie ruszyła, do tego czas upiornych upałów trwa w najlepsze, to nawet tłumacz mógł się popsuć wszakże on zależny od komfortu pracy procesorów, a czym chłodzić jak dookoła ukrop jakiś, nie każdy może jak nasza syrena wskoczyć do wody...
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
nazywa się Glenmoran czy jakoś tak, i ...
.....i podaj pelna nazwe.Bo po jednej mnie glowa boli,druga za slodka a trzeca w takiej pekatej jak buklaczek butelce znakomita.Nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach.Oczywicie pita w miare jak wszystko przeze mnie.