Ktoś mi w końcu napisze, gdzie wykonano te obiektywy? :?
Wersja do druku
Ktoś mi w końcu napisze, gdzie wykonano te obiektywy? :?
rocco, na moim stoi napisane, że w kraju kwitnącej wiśni! :D
No właśnie, o Twoją odpowiedź najbardziej mi chodziło, byłem pewien, że było na nim "Made in China".Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
Skleroza, jak nic :|
Dzięki.
W naszym wieku, to możliwe. Idzie wiosna, podobno, przechodzimy na zieleninę.
już chciałem napisaćCytat:
Zamieszczone przez rocco
u mnie Japan
Gdzie w USA (sklep internetowy) są 70-300 po 350$? Na www.bhphoto.com są po 400$, a chciałbym mieć namiar na jakiś tańszy ale pewny sklep netowy w innym stanie niż Chicago.Cytat:
Zamieszczone przez panco
ja używam Pricegrabber'a do poszukiwania najtańszych ofert w USA - ilość sklepów jest impomująca - ale to zrozumiałe - duży kraj. Cenowo jest także bardzo atrakcyjnie. Ja przy okazji sprowadzania jakiś konkretniejszych szkiełek, sprowadzam także cosik tańszego - przy okazji - poprzenio do 14-54 i FL-50ki dołożyłem 35mm, a teraz ściągałem 11-22 i 70-300 wpadło do koszyka :oops:
Sprzęt sprowadzam wyłącznie na własny użytek - ostatnio miałem okazję przywieźć cosik własnoręcznie.
A wracając do tematu - moja 70-300 jest oczywiście "Made in Japan" - chińskich wersji chyba nie ma - na szczęście.
Pozdrawiam
np - beachcamera.com, buydig.comCytat:
Gdzie w USA (sklep internetowy) są 70-300 po 350$? Na www.bhphoto.com są po 400$, a chciałbym mieć namiar na jakiś tańszy ale pewny sklep netowy w innym stanie niż Chicago.
Czy to zdjęcie zrobione 70-300?Cytat:
Zamieszczone przez Kris_1
Wątek o 70-300 więc zapewne tak.Cytat:
Zamieszczone przez marcinpolniak
Tutaj są sample tego szkła i E3
a tutaj jakieś forum a i fotki są