Odp: Zabawa z u43 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
Jerry_R
Wydaje mi sie, ze EVF = LCD w u43, jesli chodzi o to, co widac w sensie korekcji.
* * * * * *
Maj, Czerwiec 2010
GF1, 20mm f/1.7 @ 1.7
obiektyw Ci zaparowal?:)
Sypnęło dziś śniegiem w Tarnowie. Pstryknąłem bo miałem m4/3 przy sobie. Ostatnia fota przez szybę samochodu.
Nic to, że przez szybę! Podziwiam wysiłek, rekwizyty i ogrom środków włożonych w zbudowanie scenerii do zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
Nic to, że przez szybę! Podziwiam wysiłek, rekwizyty i ogrom środków włożonych w zbudowanie scenerii do zdjęcia.
Ludziom wytłumaczysz, gołębie było trudniej zgonić ;-)
gołębie jak gołębie ale ta ciężarówka jednak robi większe wrażenie na mnie. Mam nadzieję, że chłopaki ze straży pomogli Ci ją zepchnąć do rowu. Naprawdę szacun.
Skoro już bredzimy: samochodową szybę masz na statywie czy ktoś Ci ją trzyma przed obiektywem? :)
Karol testuje prototypowy egzemplarz z filtrem artystycznym "Windscreen". Niestety nie może o tym mówić bo egzemplarz jest prototypowy i bardzo tajny. Ale ja swoje wiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
ebelbeb
Skoro już bredzimy: samochodową szybę masz na statywie czy ktoś Ci ją trzyma przed obiektywem? :)
to nie szyba to Hoya zapewne i nie trzyma , ale nakręcił...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
to nie szyba to Hoya zapewne i nie trzyma , ale nakręcił...
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Ostatnia fota przez szybę samochodu.
Hoya, powiadasz? Ktoś tu bredzi bardziej od kogoś innego. :>
Cytat:
Zamieszczone przez
ebelbeb
Normalnie siedzi w aucie. Do czego zmierzasz?