..ładne oczy ma.. Pocieszna ;-)
Wersja do druku
..ładne oczy ma.. Pocieszna ;-)
Modelka przecudna, zdjęcie - gdy je zobaczyłem po raz pierwszy w galerii - w życiu bym nie powiedział że Twoje (zdjęcie oczywiście)...
Dopiero tutaj, po bliższym oglądaniu widać jednak te ciągoty do geometrii (kawałek stołu i tło-są kąty...:-P)
Generalnie bardzo fajna fota - ocena w galerii...
Pozdrawiam
korcze no...
z podswiadomoscia nie wygram..... co ja zrobie.. przejrzalem wszystkie zdjeica i z ktorej strony bym nie robil, to musialem cos "ostrego" wcisnac w kadr....
chyba musze isc do parku albo cos. oczywiscie zaslepiony uroda modelki nawet nie zwracalem na to uwagi. zreszta pozniej tez-dla mojego oka ksztalty te sa tak naturalne, ze prawie niezauwazalne. a natalka faktycznie-malo kanciasta ;) poprawie sie :)
Strasznie ładne oświetlenie - taki jasny, radosny klimat. A modelka piękna, widzę, że nawet nie trzeba było makijażu.
makijazu to jeszcze dluuugo nie bedzie potrzeba :)
oczka niedlugo pewnie zaczna zmieniac kolor, wiec musze wykorzystac okazje :)
jeszcze raz dzieki za dobre slowo :)
zapomnialem w watku wrzucic zalegle zdjatko, wiec czynie to z opoznieniem i dodaje jedna nowa fotke.
176
...
177
Patriot Act
zapraszam do komentowania.
Mokry "anioł" :wink: fajny. Natomiast zastanawiam się nad drzwiami :roll: Czy nie lepiej byłoby obciąć lewą stronę z klamką i zamkiem, żeby nie było widać, że to drzwi- wyszłoby mniej dosłownie. Można też pokazać więcej góry i dołu (jeśli nadaje się do pokazania :wink:). W sumie temat drzwi ciekawy, "taki amerykanski" ale mur i ościeżnica mi nie pasują :)
PS
Czy ta ościeżnica faktycznie niebieska, czy Ty ją tak zrobiłeś, żeby mieć kolory z flagi? :)
176 - bardzo mi się podoba, szczególnie z kropelkami :-)
177 - nie rozumiem tego kadru :-?
oscieznica oczywiscie jest niebieska.
a co do zrozumienia przekazu, to zdaje sobie sprawe, ze nie do konca bedzie zrozumiany/odebrany. w sumie nie powinienem tego zakladac.
ale moze chociaz sprobuje wyjasnic, co mialem na mysli :
USA Patriot Act â Wikipedia, wolna encyklopedia
tutaj jest wyjasnione w skrocie znaczenie pojecia "USA Patriot Act"
------------------------------------
USA PATRIOT Act ("Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001"; Public Law Pub.L. 107-56) - ustawa amerykańska uchwalona 26 paĹşdziernika â Wikipedia, wolna encyklopedia 2001 â Wikipedia, wolna encyklopedia w wyniku Zamach z 11 wrzeĹnia 2001 â Wikipedia, wolna encyklopedia.
Według tej ustawy wolno przetrzymywać przez nieokreślony czas bez sądu obywateli nie-amerykańskich, którzy zostaną uznani za zagrożenie dla narodowego bezpieczeństwa. Rząd nie jest zobowiązany do ogłoszenia takiego aresztu ani też jego usprawiedliwiania. Z pewnymi wyjątkami, działanie tego prawa miało się zakończyć 31 grudnia â Wikipedia, wolna encyklopedia 2005 â Wikipedia, wolna encyklopedia roku.
Ustawa ta była i jest silnie krytykowana. Oponenci zarzucają jej niekonstytucyjność, nadmierne ograniczanie wolności oraz możliwości nadużycia. Zwolennicy argumentują, że Terroryzm â Wikipedia, wolna encyklopedia mogą kosztować życie tysięcy i dziesiątek tysięcy ludzi, wobec czego czekanie na ruch terrorystów byłoby śmiertelną pomyłką. Przyznają, że istnieje możliwość nadużycia ustawy, lecz zarazem zauważają, że jednym z podstawowych praw człowieka jest wolność od strachu.
-------------------------------------
mam nadzieje, ze to troche pomoze zrozumiec przekaz zdjecia.
innymi slowy: ustawa nadal obowiazuje i drzwi symbolizuja wlasnie ja, czyli odgrodzenie od swiata drzwiami lub murem. i nie jest to izolacja z zewnatrz, tylko wlasna, amerykanska, na wlasne zyczenie. mozna te drzwi oczywiscie otworzyc, ale nie stanie sie to samo-drzwi musi otworzyc KTOS.
przekaz w sumie dosyc prosty, o ile sie zna znaczenie pojecie "USA Patriot Act". zalozylem, ze pojecie jest rownie popularne, co tutaj.
pozdrawiam i dzieki za odwiedziny.
Klasyka z klasą - cudne :D