No cóż, poczyniłem założenie, ze wywalając 630zł za torbę możesz sobie pozwolić na zamrożenie 300zł na kilka dni...
Wersja do druku
No cóż, poczyniłem założenie, ze wywalając 630zł za torbę możesz sobie pozwolić na zamrożenie 300zł na kilka dni...
słuchaj ja mam właśnie e3 +50-200 SWD i ostatnio kupowałem plecak pod taki zestaw. Przymierzałem w sklepie parę modeli i wybór padł ostatecznie na LOWEPRO FASTPACK 350. Okazało się na miejscu ze był nawet tańszy niż FASTPACK 250 ale nie to przeważyło. Po pierwsze mieści mi się mój laptop i inne graty do pracy więc skasowałem jedne z plecaków przeznaczonych na laptopa - co przy wyjazdach za granice gdzie najlepiej cały taki sprzęt trzymać w bagażu podręcznym jest bardzo sensownym rozwiązaniem, tak samo zresztą jak w chwili gdy siadasz na motor lub rower, ja obecnie jeżdżę autkiem więc 2 plecaki mnie nie przerażały ale kto wie co będzie za pół roku. Druga sprawa to to że plecak posiada zarówno pas biodrowy jak i piersiowy a to tez uważam duży plus, leży znakomicie na plecach a i po założeniu biodrowego pasa nie czuć tak ciężaru. Wykonanie - zaje....fajne, dobrze chroniony przedział fotograficzny grubymi ściankami, dostęp szybki do aparatu - bo z boku masz dostęp do sprzętu przez częściowo odsuniętą kieszeń ............... i gwarancja lifetime.
Z usług tego sklepu parę razy skorzystałem. Przy zakupie zaznaczam ze proszę o informacje kiedy sprzęt będzie do odbioru i jeszcze się nie zdarzyło żeby na mnie nie czekał. Za każdym razem jest możliwośc wypróbowania sprzętu (obsługa nie robi problemów nawet jeśli sie chce wyjść z jeszcze niezapłaconym szkiełkiem przed sklep), za każdym razem jest informacja od sprzedawcy ze do 14 dni mogę towar zwrócić. Tak ogólnie to nie wiem w czym problem? Kupujesz te dwie torby w ich sklepie internetowym (jak rozumiem obie są oferowane), zaznaczasz że płacisz przy odbiorze, czekasz na informacje że obie są do odbioru, jedziesz, przymierzasz, za jedną płacisz z drugiej rezygnujesz i po sprawie. A że nie maja całego oferowanego asortymentu na miejscu... Gdyby mieli to ceny byłyby wyższe...
Rozmawiałem telefonicznie z obsługą Fotoceny.pl poinformowano mnie że obiektywu Zuiko Digital ED 50-200mm f/2,8-3,5 SWD nie można kupić.Nie ma takiej hurtowni która by miała ten obiektyw pytanie dlaczego jest taki stan żeczy.
Tak jak napisałem w sklepie Fotoceny.pl podano mi odpowiedz powiedział mi że wcześniej ktoś pytał o ten obiektyw szukali ale nie można go było sprowadzić.Bo nie ma go w żadnej hurtowni .Zresztą nawet w sklepfotograficzny.pl nie mają go więc musi tak być że są kłopoty z tym obiektywem i nie ma go w sprzedaży.
Jakiej hurtowni? Przecież szkiełka wędrują do nich od dystrybutora.