6 załącznik(ów)
Odp: A co myslicie o tym?
ok i znowu ja , tym razem bardziej pod ocene musza pojsc moje umiejetnosci w lr a nie kadrach itp, jak juz wczesniej napisalem w watku o lightroom wiekszosc fot chyba raczej szlak trafil przez niedoswietlenie :( ratowalem co moglem i o to efekty.
ps. dodam tylko ze sa to ruiny zamczycha jakiegos na dole angli , w szczerym polu , oswietlenie mielismy swoje ( akumulatory sam , softboxy parasolki lampy halogeny i tego typu zeczy ) kilka statywow , wiec cale budowle byly oswietlane tylko przez nas , ok wrzuce co wyszlo , mialo byc poszukiwanie dochow i strasznie a chyba wyszla kicha :(Załącznik 58252Załącznik 58253Załącznik 58254Załącznik 58255Załącznik 58256Załącznik 58257
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
ok i znowu ja , tym razem bardziej pod ocene musza pojsc moje umiejetnosci w lr a nie kadrach itp, jak juz wczesniej napisalem w watku o lightroom wiekszosc fot chyba raczej szlak trafil przez niedoswietlenie :( ratowalem co moglem i o to efekty.
ps. dodam tylko ze sa to ruiny zamczycha jakiegos na dole angli , w szczerym polu , oswietlenie mielismy swoje ( akumulatory sam , softboxy parasolki lampy halogeny i tego typu zeczy ) kilka statywow , wiec cale budowle byly oswietlane tylko przez nas , ok wrzuce co wyszlo , mialo byc poszukiwanie dochow i strasznie a chyba wyszla kicha :(
Załącznik 58252Załącznik 58253Załącznik 58254Załącznik 58255Załącznik 58256Załącznik 58257
Ee tam! Zaraz kicha! Fajne drugie, ale aż się prosi(i to nie jest świnia) o modelkę albo stylizowaną na masakrę albo z lekka przypieczoną i okopconą
nad ogniskiem(albo w kominku Viktoriańskim) tak w stylu wampira albo ghula(to nie jest odgłos przełykania).
Faajne!
fajnie wyszło podoba mi się 3 ,musiało być strasznie:)
7 załącznik(ów)
dzieki chlopaki za ocene i zrozumnienie tematu, ja tam jeszcze wruce i mam juz plan jak i co zrobic lepiej, potrzebuje wiecej swiatla, i jak mowicie modela lub modelke , reszte owieje tajemnica jak i to miejsce jest owiane :0 poki co reszta fotek ,dzieki i pozdrawiam.Załącznik 58272Załącznik 58273Załącznik 58274Załącznik 58275Załącznik 58276Załącznik 58277Załącznik 58278
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ee tam! Zaraz kicha! Fajne drugie, ale aż się prosi(i to nie jest świnia) o modelkę albo stylizowaną na masakrę
Saboor, ja jeszcze po nocy nie starsze :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
... ja jeszcze po nocy nie starsze :-P
Muszę Ci uwierzyć na słowo :-P
Z ostatniej wrzutki, podoba mi się najmniej mroczne czyli mostek na przedostatnim.
Judasz fajnie to wyszło, mrocznie i z dramatem. Zrób sobie dla porównania wersje czarno-białe, też powinny być ciekawe.
Pozdrowerki.:)
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
A Drakula to gdzie ? :grin:. No ostatecznie Biała Dama.
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
Saboor, ja jeszcze po nocy nie starsze :-P
Czemuuuuuu!!!!! Co my Ci dobrego uczynili, żeś przestała masakrycznych spacerów po ruinach????
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry:
---------- Post dodany o 11:26 ---------- Poprzedni post był o 11:20 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
A Drakula to gdzie ? :grin:. No ostatecznie Biała Dama.
Dracul, Vlad Dracul!!! Kruca bomba! Dracula to samica Dracula:mrgreen: coś jak:
szefowa-samica szefa, sędzina-samica sędziego, moderatorka-samica ... ykm ... będzie!:mrgreen:
4 załącznik(ów)