97 bardzo mi się podoba :roll:
Może faktycznie te chmurki trochę dają po oczach ale biorąc pod uwagę ostrego słońca to nie miałaś łatwego zadania :wink:
Ehhhhh, kiedy będą wakację... :cry:
Wersja do druku
97 bardzo mi się podoba :roll:
Może faktycznie te chmurki trochę dają po oczach ale biorąc pod uwagę ostrego słońca to nie miałaś łatwego zadania :wink:
Ehhhhh, kiedy będą wakację... :cry:
Taksowka interesujaca. A na plazy nie tylko by sie chcialo polezec ale i rowniez zanurkowac ( o ile tam nie ma rekinow) :mrgreen:
A propos taksówek... ;)
Nie wiem czy to zdjęcie oddaje niesamowity bałagan jaki panuje na postoju taksówek, ale uwierzcie mi, że to co się tam dzieje, że tak jest ;)
Port o wymiarach 30x20 metrów do którego naraz próbuje wpłynąć i wypłynąć kilkanaście łódek. Jak dobrze zauważyliście łódki, mimo, że są wąskie, to niestety wyposażone są bo bokach w dość długie stabilizatory, co z kolei owocuje zczepianiem się łódek ;)
Bardzo podoba mi się ostatnie Twoje zdjęcie :) Gdy nie ma żagli regułą jest "kto większy" ;) . Pozdrawiam
To może teraz jakieś filipińskie dzieciaczki ;]
Ładne.Buzia jakby ciut za ciemna ale to moze moj monitor.
Dzieciak świetny (ocena w galerii), pozostałe też niczego sobie, od razu robi się przyjemniej (szczególnie że za oknem to co widać)...:wink:
Pozdrawiam
dzieciak świetny :) jak pisał voovoo2 trochę ciemno :)
To chyba nie jest monitor bo u mnie tez cimno...
Ale podoba mi sie wyraz twarzy chlopca.