Ujjjjjj, ale sie rozczarowalam.
Spodziewalam sie Danielka w calej okazalosci, a tu prosze...konspiracja i jakis taki zasloniety :roll::grin:
Wersja do druku
Ujjjjjj, ale sie rozczarowalam.
Spodziewalam sie Danielka w calej okazalosci, a tu prosze...konspiracja i jakis taki zasloniety :roll::grin:
44 Perspektywa... MA znaczenie...
Ślimak ładny a zestawienie zabawne;)
:) fajnie to wyszlo :)
Pomysl swietny na fotke .."Perspektywa... MA znaczenie..."
Bardzo na wesoło to przemawia i widać, że Danielek chętnie pomógłby ślimaczkowi w wędrówce.
Czas płynie, ślimak sobie wolno podąża do ... , no, pewnie jakiegoś wyznaczonego celu, a dzieci na potęgę rosną. Gratulacje, świetne zestawienie i dobre fotki. Pozdrawiam.
Serdeczne dzięki za odwiedziny.
Ja w tym miejscu, pragnę bardzo mocno podziękować forumowemu koledze, który zgodził się być moim fotografem na ślubie i chrzcie. Dziś dostałam partię zdjęć, są śliczne. Hades - bardzo, bardzo Ci dziękuję w imieniu moim i Bartka!
Dawno nie było nic z 9-18mm...
Jako zapowiedź serii z Wojsławic, wrzucę pierwsze:
45
No i nie mam kiedy wywołać zdjęć z Wojsławic. :roll:
Coś innego dla odmiany...
46. 13-10-3
"Zastanawiał się, co tak piszczy. Było przecież zupełnie cicho. A jednak, głęboko gdzieś, coś piszczało i piszczało. Zrozumiał. To samotność opuszczonego domu. Wszystko zostało przecież tak, jakby ktoś miał za chwilę wrócić. I narzuta, i kanapa, i emaliowany garnek na piecu. Ale on wiedział już, że ten dom nie ma na kogo już czekać."