Podziękowania :-)
Wersja do druku
ciekawe eksperymenty z tą dziurką, piszesz, że nie masz cyfry - ale i tak wszystko co zrobisz sprowadzi Cię w "cyfrowy bajzel" ..;) już od tego nie uciekniesz. Jakich materiałów uzywasz do rejestracji w "dziurce"?
zdjęcie w knajpie - bardzo dobre . I te kolorki ... ech, bardzo mi pasi
Widzisz, ja już cyfrówkę miałem. I się jej pozbyłem. I wiem, że póki co nie zamierzam nic kupować - wolę naturalne kolory z materiałów światłoczułych niż te uzyskiwane z ruszaniem suwaczkami.
Co do materiałów - popełniłem błąd i wsadziłem HP5+. W słoneczny dzień okazał się za szybki, musi być coś wolniejszego. I z jak najmniejszym efektem Schwarzschilda, czyli Acros lub Provia, jeśli chcemy kolor. Dorożka była na Provii.
Podziękowania, rumpciu, podziękowania ;-)
Patrzajta, o ludzie, tyle człowiek żyje a dopiero teraz do Smerfa wątku zajrzałem :)
Dorożka jest świetna, pomnik bardzo mi się podoba, taki przestrzenny ten obraz. Szkoda, że nie dajesz tego w odrobinę większej rozdzielczości, żeby można było bardziej oczy nacieszyć.
Zdjęcie z Portugalii, za barem, z winem, żoną, ach... to rozmycie! Koledzy zachwycili się już piękną żoną i kolorkami, więc ja będę sobie bo-ke podziwiał :)
Świetne zdjęcie z rana i cały dzień będzie udany.
Niesamowite zdjęcia smerfie!
Nareszcie powrót do Portugalii. Więcej! :)
Ale dorożka także wgniata w fotel.
PS. Nie ma to jak zimne vinho verde w gorący dzień, tudzież wieczór.
No, chopaku, teraz nie pozostaje Ci nic innego, jak tylko nadrabiać zaległości :-) Podziękowania serdeczne za odwiedziny i wielce miły komentarz. Co do większej rozdzielczości, no tak, pardon, masz rację, oczywiście, dobranie się do większej wersji nie jest takie łatwe, ale jeśli ktoś ma życzenie, nie ma przecież problemu :-) Zapraszam:
http://flickr.com/photos/grouchysmur...78287/sizes/o/
:-) Serdecznie dziękuję.
Wstyd przyznać, dorożka to przypadek, ładnie wyszło, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem, jak kadruję się tym otworkiem, tym bardziej się cieszę, że się podoba :-)
A vv... najlepiej jednak smakuje w Portugalii :-)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Zapraszam do zabawy w analoga :-) Nie ma nic przyjemniejszego, a ile człowiek się cierpliwości nauczy, o!
Podziękowania.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Jedziemy dalej.
65.
http://flickr.com/photos/grouchysmurf/3277099664/
To zdjęcie zrobiłem w Parku Narodów w Lizbonie. Choć to końcówka naszej podróży, to jednak zdecydowałem się pokazać to zdjęcie, bo to Lizbona - jak i zdjęcie poprzednie. Potem pozwolę sobie oprowadzić Was po reszcie kraju, ale na razie trzymam się stolicy, mimo, że czasowo dzielą zdjęcia prawie trzy tygodnie.
Park Narodów to takie miejsce, którego jeszcze piętnaście lat temu nie było, a w którym to miejscu w 1998 roku zorganizowane zostało Expo.
Dynax 7, Fuji Provia 100F, MAF 28-135.
Też przyłączam się do zachwytów. Ostatnie miodzio.