-
Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Właśnie nie sprawdzałem:oops: Korzystam z Thunderbirda i tu nic nie miałem. Wchodząc bezpośrednio na pocztę rzeczywiście była ta wiadomość z kluczem w spamie.
Program działa:) Dziękuję. Plusa dać nie mogę by system nie pozwala.
Chęci się liczą :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Właśnie nie sprawdzałem:oops: Korzystam z Thunderbirda i tu nic nie miałem. Wchodząc bezpośrednio na pocztę rzeczywiście była ta wiadomość z kluczem w spamie.
Skoro korzystasz z klienta desktopowego, to albo używaj imapa, albo przestaw antyspam z wrzucania do folderu na oznaczanie w temacie i potem odsiewaj, to lokalnie w programie - unikniesz podobnych sytuacji.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Skoro korzystasz z klienta desktopowego, to albo używaj imapa, albo przestaw antyspam z wrzucania do folderu na oznaczanie w temacie i potem odsiewaj, to lokalnie w programie - unikniesz podobnych sytuacji.
Przyzwyczaiłem się do Thunderbirda i nie chciałbym już zmieniać. Ustawiłem w poczcie o2 Antyspam jako nieaktywny (innych opcji tam nie zauważam). W sumie nie było tam dużo wiadomości bo tylko 3 ale są usuwane co 7 dni. Po obserwuje czy znacząco wpłynie to przestawienie na napływ niechcianych wiadomości, które notabene i tak się pojawiają. Dzięki za radę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Przyzwyczaiłem się do Thunderbirda i nie chciałbym już zmieniać. Ustawiłem w poczcie o2 Antyspam jako nieaktywny (innych opcji tam nie zauważam). W sumie nie było tam dużo wiadomości bo tylko 3 ale są usuwane co 7 dni. Po obserwuje czy znacząco wpłynie to przestawienie na napływ niechcianych wiadomości, które notabene i tak się pojawiają. Dzięki za radę.
Nie ma idealnego zabezpieczenia przed spamem. Plus jest taki, że Tunderbirda można "nauczyć" odsiewania większości śmieci.
-
Ashampoo HDD Control 2 - 6 dni 21 godzin 28 min
Ashampoo Photo Optimizer 4 - 6 dni 21 godzin 28 min
Ashampoo Office 2010 - 6 dni 21 godzin 28 min
Ashampoo Photo Commander 10 - 6 dni 21 godzin 28 min
Ashampoo Uninstaller 4 - 6 dni 21 godzin 28 min
Ashampoo Snap 6 - 6 dni 21 godzin 28 min
Ashampoo Burning Studio 2014 - 6 dni 21 godzin 28 min
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ronin75
Dzięki ronin75 za wrzutę(+).
-
Aoao Video Watermark - 1 dzień 21 godzin 55 minut.
Aoao Watermark for Photo - 1 dzień 21 godzin 55 minut.
Advanced SystemCare 7 Pro - 1 dzień 21 godzin 55 minut.
-
OnOne Perfect Effects 8 - normalnie 99$
http://www.ononesoftware.com/wp/wp-c...fer/pe8box.jpg
dzisiaj za darmo
http://www.ononesoftware.com/landing/pe8offer/
PS.
klikamy "Get Started"
następnie "Request Download"
później należy podać swoje dane i maila, na maila dostaniemy klucz do programu (będzie on również wyświetlony na stronie gdzie pojawi się link do pobrania programu)
Program działa zarówno samodzielnie jak i jako dodatek do PS czy LR
W przypadku kiedy używamy programu jako dodatku do PS nie znajdziemy go na liście filtrów. Uruchamia się odrobinę inaczej.
Otwieramy zdjęcie w PS, następnie menu Plik i Automatyzuj i dopiero tam znajdziemy opcje startu całego modułu Perfect Effects 8.
-
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
OnOne Perfect Effects 8 - normalnie 99$
dzisiaj za darmo
http://www.ononesoftware.com/landing/pe8offer/
PS.
klikamy "Get Started"
następnie "Request Download"
później należy podać swoje dane i maila, na maila dostaniemy klucz do programu (będzie on również wyświetlony na stronie gdzie pojawi się link do pobrania programu)
Program działa zarówno samodzielnie jak i jako dodatek do PS czy LR
W przypadku kiedy używamy programu jako dodatku do PS nie znajdziemy go na liście filtrów. Uruchamia się odrobinę inaczej.
Otwieramy zdjęcie w PS, następnie menu Plik i Automatyzuj i dopiero tam znajdziemy opcje startu całego modułu Perfect Effects 8.
Witam !
Swietny program !!! Czyta RAW-y takze z matryc X-Trans
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Darekw1967
Witam !
Swietny program !!! Czyta RAW-y takze z matryc X-Trans
Pozdrawiam
Co ciekawe można w nim pracować na warstwach. Dosyć ciekawym rozwiązaniem jest też Perfect Brush którym można modyfikować maski konkretnego efektu. Program pracuje zarówno samodzielnie jak i jako dodatek do PS'a lub LR.
Planowałem zakup Nik Collection... jednak po 2 dniowych testach Perfect Effects zrezygnowałem. Moim zdaniem to świetna darmowa alternatywa dla pakietu Nik.
Poniżej kilka tutoriali pokazujących możliwości programu.
http://www.youtube.com/watch?v=M3t_d53FdxM
http://www.youtube.com/watch?v=S6_uHM1RBLs
PS.
Prawdopodobnie można jeszcze pobrać program w darmowej wersji i uzyskać klucz do programu. W każdym razie wczoraj to się udało jednemu z moich znajomych któremu program poleciłem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
Co ciekawe można w nim pracować na warstwach. Dosyć ciekawym rozwiązaniem jest też Perfect Brush którym można modyfikować maski konkretnego efektu.
Planowałem zakup Nik Collection... jednak po 2 dniowych testach Perfect Effects zrezygnowałem. Moim zdaniem to świetna darmowa alternatywa dla pakietu Nik.
P.S.
Poniżej kilka tutoriali pokazujących możliwości programu.S.
Prawdopodobnie można jeszcze pobrać program w darmowej wersji i uzyskać klucz do programu. W każdym razie wczoraj to się udało jednemu z moich znajomych któremu program poleciłem.
Sprawdzałem, działa.
Ostatni filmik dotyczy całej "Suite" a nie "Premium". który jest tylko jej częścią składową.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Sprawdzałem, działa.
Ostatni filmik dotyczy całej "Suite" a nie "Premium". który jest tylko jej częścią składową.
Wersja "Premium" zawiera jednak okrojone moduły pełnego pakietu "Suite" co akurat mnie mocno zaskoczyło na plus.
-
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
frost
potwierdzam, nadal mozna
Mieli zakończyć darmową promocję 28 stycznia. Być może przedłużyli... uczą się od Adobe. ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
Mieli zakończyć darmową promocję 28 stycznia. Być może przedłużyli... uczą się od Adobe. ;-)
Pewnie tak.
Ja dostałem od nich ofertę na meila kilka dni temu ale jak to często bywa olałem lekturę kolejnej oferty i dziś się obudziłem dwa dni po czasie - zainstalowałem i działa:mrgreen:
Widziałem co potrafi ich program do mask - czekam na kolejną ofertę.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
frost
potwierdzam, nadal mozna
Zgadza się, też zassałem :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
Widziałem co potrafi ich program do mask - czekam na kolejną ofertę.
W międzyczasie możesz zerknąć wyżej... HitFilm Express 2, całkiem ciekawe narzędzie do edycji filmów.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
W międzyczasie możesz zerknąć wyżej... HitFilm Express 2, całkiem ciekawe narzędzie do edycji filmów.
Ja tylko robię Timelapsy (efekt niemego kina, nie zwolnionego czasu) i do tego będę potrzebował jakiegoś programu. Photolapse na macu nie działa.
-
Super ściągnąłem Perfect Effects ale na 32-bitowym windowsie 7 mi nie pójdzie,to samo ten hitfilm2...ech to się nazywa mieć farta : (
-
Niestety na starej wersji windowsa nie pójdzie. Szkoda bo nieźle się zapowiadało ale mnie ominęło
-
Perfect Effects 4 free pójdzie na niższych wersjach windy.
-
-
-
Perfect Effects 4 free faktycznie na Viscie daje rade. Polecam niezły program
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
Norton Mobile Security
jeszcze tylko 18 godzin
Dzięki, przyda się.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dzięki, przyda się.
Proszę bardzo... ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dzięki, przyda się.
Po co ? Noo, chyba że masz W8 mobile. Boszsz do czego to doszło - antywirus na komórki :shock:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Po co ? Noo, chyba że masz W8 mobile. Boszsz do czego to doszło - antywirus na komórki :shock:
Poczekaj...
Jeszcze trochę będziesz kupował antywira dla lodówki ;-)
Wyobrażasz sobie sytuację gdzie "zainfekowana" lodówka zamiast zamówić sześciopak ulubionego piwa, zamawia... płyn do udrażniania rur ? ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
Poczekaj...
Jeszcze trochę będziesz kupował antywira dla lodówki ;-)
Wyobrażasz sobie sytuację gdzie "zainfekowana" lodówka zamiast zamówić sześciopak ulubionego piwa, zamawia... płyn do udrażniania rur ? ;-)
To straszne. Nawet tak nie myśl. Brak piwa ??:shock:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Komuś na pewno, "..są tacy, to nie żart.."
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Komuś na pewno, "..są tacy, to nie żart.."
Dokończę z małą parafrazą:
...dla których jest on wart... mniej niż ZERO! :mrgreen:
-
:???: przez dwie godziny szukałem informacji czy Macintosch potrzebuje antywirusa czy nie i nic konkretnego nie znalazłem - niby producent nie zaleca ale kilka programów jest w App Store.
Teraz pytanie czy warto coś podobnego instalować na telefonie i co mogę stracić.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
No mam W8Phone i? Są kontakty, dzwoni, jakiś budzik, terminarz. Działa.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
:???: przez dwie godziny szukałem informacji czy Macintosch potrzebuje antywirusa czy nie i nic konkretnego nie znalazłem - niby producent nie zaleca ale kilka programów jest w App Store.
Teraz pytanie czy warto coś podobnego instalować na telefonie i co mogę stracić.
1. http://www.komputerswiat.pl/artykuly...j-rowniez.aspx
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,...22ef&_ticrsn=3
i wiele innych.
2. Stracisz możesz wydajność.
Wszystko zależy od tego jak sobie z systemem poczyniasz. Ale skoro zadajesz takie pytanie, to odpowiedź jest prosta - zainstaluj. (Przynajmniej na macu, telefon jest przypadkiem bardziej skomplikowanym - kwestia jaki to telefon i co na nim instalujesz)
-
Odp: Giveaway of the day
Akurat Windows Phone nie potrzebuje żadnego zamula ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
ostatnio czytałem że 350000 użytkowników Androida ma zarażone urządzenia... więc może warto
wkurzające jest podawanie numeru karty na stronie Nortona jeśli transakcja jest bezpłatna.