Ode mnie też już wyemigrowały, nie widuję ich ostatnio. Mazurków jeszcze sporo jest na szczęście :grin:
Czapla fajna :grin:
Wersja do druku
Ode mnie też już wyemigrowały, nie widuję ich ostatnio. Mazurków jeszcze sporo jest na szczęście :grin:
Czapla fajna :grin:
Rekiny. ISO1250 więc i szum wyszedł :(
83. Załącznik 107641
84. Załącznik 107642
85. Załącznik 107643
1nka znaczy sie 83jka zdecydowanie za kadr i "dynamike" :)
Czapla piekna, koziolki swietne.
Fajne foty z zoo, koziołki i czpla super, oko też mi się podoba :)
Po dłuższej niebytności, odświeżam.
Dzisiaj zrobiłem mały wypad do Ogrodu Botanicznego, żeby załapać się na resztkę tulipanów.
Efekty...
86.Załącznik 116188
87.Załącznik 116189
88.Załącznik 116190
89.Załącznik 116191
90.Załącznik 116192
Waldku niezłe te tulipany.:)
Zmartwiłeś mnie infem że to resztka.:cry:
1 maja też tam wyskoczę.
Witaj Biker!
Nie sądzę, aby było po co - chyba, że lubisz gołe łodygi albo opadające płatki :(
Trochę inny autoportret:
91. Załącznik 116331
SG, Gibi :)
A skąd takie cudo masz? :)
Kolegi, ja mam Epi LP.
Po pewnym czasie niebytności - kilka walczących ptaków przy karmniku.Zdjęcia robione na Grandfather Mountain w Karolinie Północnej.
92. Załącznik 119489
93. Załącznik 119490
94. Załącznik 119491
Świetne fotki, rozumiem że wyjazd zaliczony jako udany? :)
Oj bardzo udany, mam w planach wrzucić na wątek kilka zdjęć. Na razie walczę z jet lagiem, więc to trochę potrwa :)
Moi nowi lokatorzy - w rynnie pod dachem:
95. Załącznik 121193
96. Załącznik 121194
Nie chciałem za długo bawić się z robieniem zdjęć, żeby nie odstraszyć mamusi tych malców.
To w USA tak późną wiosną dokarmia się ptaki? U nas zaraz jakiś ekolog by się doczepił.
Karmikowe super:-)
Jakie USA? Stara dobra Polska.
Ja w USA tylko na gościnnych występach.
To są pisklaki muchołówki szarej - wlazłem na drabinę i zerknąłem w rynnę ponieważ podejrzanie często dorosły osobnik pojawiał się w tym rejonie.
Ot - i znalazłem przyczynę.
>>>>EDIT: po wypiciu porannej kawy i przeczytaniu jeszcze raz>>>>
Chyba, ze o poprzednich piszesz - to w USA i tam faktycznie karmniki non-stop. Ale taki naród - oni też się dokarmiają cały rok :)
Ładnie ptaki wypatrujesz. Podoba mi się wątek.
92, 93, 94 - baaardzo fajne!
Wstaję rano, okno otwieram a tam za płotem sarny na wypasie :)
No to aparat w dłoń!!!
97. Załącznik 122655
98. Załącznik 122656
99. Załącznik 122657
100. Załącznik 122658
Miałeś szczęście. Ja dziś miałem pecha. jak rano ok. 4.00 byłem nad jeziorkiem zdjęcia robić wychodząc z zarośli wdepnąłem na dwa jelenie ok. 50m ode mnie. Ja byłem zdziwiony i one też. Po 2 sekundach dały dyla a ja nie zdążyłem nawet sięgnąć po aparat.
Też bym chciał miec takie widoczki z okna.:)
Hehe to widzę, że Ty dziczyznę masz na śniadanie :)
Ale Ci zazdroszczę tego okna :D
Przyjemnie wstać i zobaczyć coś takiego przez okno.
Dzięki!
Miejscówka faktycznie niezła - czasem wystarczy tylko za drzwi, do ogrodu wyjść. W tym roku posadziliśmy dużo kwiatów (w tym jeżówek, które "obfitują" w motyle) więc pewnie będzie sporo owadów.
Ale kontynuując zdjęcia z wypadu do USA. Kolejne 3 z Grandfather Mnt. Znajduje się tam m.in. małe zoo - o tyle fajne, że prezentujące zwierzęta w naturalnych habitatach.
101. Wydra robiona przez szybę, ciężko było ale i tak jestem zadowolony. Do galerii nie wstawię ale tutaj mogę:)
Załącznik 123370
102. Niedźwiedzica gotowa do przybicia piątki ("High five" :) )
Załącznik 123369
103. No i oczywiście ptaki...
Załącznik 123368