Zapisałem. Uprzedzam tylko, że do jednego z was zostanie wysłany pakiet z kalendarzami i listą nicków klubowiczów, którzy je zamówili.
Dystrybucje mamy co raz lepiej rozplanowaną :). Zobaczy jak nam wyjdzie wybór zdjęć do kalendarza.
Wersja do druku
Zapisalem sie :-)
Terminy są zaplanowane, ale uzależnione od zakończenia kolejnych kroków w tym nieskomplikowanym planie.
Ten nieskomplikowany pomysł kalendarza wyprodukował 17 stron postów. Więc drobne problemy będą ;).
Naparzanie sie zacznie przy wyborze zdjęć. :-D
Zamówienie wysłane. Mogę pomóc w dystrybucji w części Górnośląskiej województwa Śląskiego. Muminek mocno na południu zamieszkuje, ja w centrum, przydałby się ktoś z okolic Częstochowy jeszcze.
Zapisałem się :-)
Zapisałem. Na Śląsku jest jeszcze Robba.
Będę miał chwilę to zrobię ładny wykresik z wysyłką. Generalnie ktoś w województwie dostanie główny pakiet i w miarę możliwości rozdzieli między pomagających egzemplarze i listę klubowiczów wraz z miastami gdzie będzie najlepszy dla nich odbiór. Zgłaszający podają miasta gdzie będzie najlepszy odbiór. Wystarczy skonstruować formułę, która przypisze do każdego pomagającego najbliższe mu miejscowości. Od razu przypominają mi się zajęcia z algorytmów genetycznych...
Tez moge dolaczyc do ekipy na Slasku G......:-)
Też się zapisałem. Nie sądzę, żeby były jakieś problemy z wyborem zdjęć. Gdyby jednak, to dwie rundy w klatce powinny doprowadzić do konsensusu :-). Ja będę się cieszył, że będę miał kalendarz z OlympusClub :-)
Poniżej schemat organizacyjny dystrybucji. Pierwszy wiersz to osoby, które na dzień dzisiejszy zgłosiły się jako pierwsze w województwach. Te osoby otrzymają pakiet do rozdziału pomiędzy pomagających lub do przekazania bezpośrednio klubowiczom. Obrazek będzie się samoczynnie aktualizował w miarę dopisywania kolejnych osób. Trafi też do pierwszego postu, gdzie są wszystkie aktualne informacje.
Przypominam , że jestem z Krakówka jak i wielu OLYMANIAKÓW więc można mi podesłać partię dla krakusów, czy też odwiedzających nasze zatłoczone niemiłosiernie miasto.
Przypominam jeszcze:
pracuję przy Al. Słowackiego (prawie centrum) i każdy bez problemu tam trafi....
Krzysztof - Krakman
Tą kwestie to już Muminkiem dogadacie. Na pewno będzie mu łatwiej. Dopisałem Cię do województwa małopolskiego.
Widzę, że z kujawsko-pomorskiego nikt do dystrybucji się nie kwapi... Co mi tam, zgłaszam się na głównego dystrybutora :)
Czemu mnie nie ma przy Warmińsko-Mazurskim?
Czuję się pominięty :-P
Jest gdzieś rozpiska jak wygląda obecny podział, tzn. kto dystrybuuje i gdzie?
Jest w pierwszym poście.
Wszystko jak zwykle w pierwszym poście. Przy każdej akcji, konkursie, zlocie pierwszy post jest aktualizowany.
Noo i sie zaczyna:mrgreen:,Zara,ze monitor za maly,nic sie w nim nie miesci,trza nowy,nowe koszta,i przy okazji kalendarzyka wpadnie nowy monitorek:grin::grin:.Kurde zrobmy takie jak rozdaja na stacjach paliw i w kazdym sklepie:idea:.Takie jak karta do banku.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hades jak juz to wybieraj taki IP420EX zajefajny,na dwie nogi.
Ok, to ja się zapisuję na kalendarz, a w razie czego mogę wspomóc w rozprowadzeniu na śląsku.
Proponuję województwa w których zgłosi się mała liczba chętnych przepisać do ościennych regionów. Na przykładzie mojej opolszczyzny: na lewo od Opola (Brzeg, Nysa, Namysłów) do woj. Dolnośląskiego, na prawo (Kędzierzyn-Koźle, Opole, Strzelce Opolskie) do woj. Śląskiego. Wygląda na to, że nie ma wielu forumowiczów z tego regionu i jak się nie zbierze jakaś ilość chętnych (powiedzmy 5-10) to lepiej będzie się podczepić pod inne regiony.
Na szczegółowe plany dystrybucji przyjdzie czas. Arkusz dopasuje dystrybutorom listę najbliższych im lokalizacji.
Ale najpierw zdjęcia. Ruszamy tuż po głosowaniu w niedzielę, w południe. Myślę, że za dużo się już nie zmieni w kategoriach. Ale dajmy czas do niedzieli.
Zapisany :-) tylko nie mam pewności czy nie zapisałem się dwa razy, ( kłopoty z internetem)
Jeśli można to sprawdzić, i się potwierdzi, to proszę jeden zapis skasować.
Tak, zgadza się. Był wpis z 4 lipca i ten pozostał.
Makro, krajobraz, fauna i flora. W tych 4 kategoriach zbieramy zdjęcia do kalendarza OlympusClub 2013. Przypominam zasady zbierania zdjęć. Ze względu na małe problemy w galerii photopost, której używamy do robienia konkursów, nie mogę podać jeszcze formularzy zgłoszeniowych. Proszę o cierpliwość. Ale proszę też przygotować już po jednej fotografii dla podanych kategorii. Myślę, że termin do 27 lipca to będzie dobry czas na zebranie odpowiedniej ilości zdjęć, które poddamy pod głosowanie.
W razie wątpliwości czy nie jasności proszę pytać. W miarę na bieżąco postaram się odpowiadać.
W pierwszym poście znajdują się formularze dodawania zdjęć do wybranych w ankiecie kategorii zdjęć w planowanym kalendarzu.
Czyli kalendarz dla fotografów wiejskich, nie miejskich (mówię o tematyce) ;)