Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
Cytat:
Zamieszczone przez elfior
Niestety, to instrukcja podstawowa. Myślę, że zaawansowana powinna mieć o wiele wiecej stron, tak jak ma np. E-500
Nie znam tej do E-500 ale gdybyś znalazł bardziej rozwinięta do E-510, podziel się z nami.
Ja sprawdziłem swoją oryginalną papierową instrukcję od E-500 i ma 127 stron i widziałem PDF który jest tą samą instrukcją.
Myślę że instrukcja od E-510 jest przerobiona wersją tej od E-500 i ma identyczną liczbę stron.
Kolego elfior, nie ma innej instrukcji ponad tą którą podał wojtec60 do ściągnięcia !!!!!!!!!!
Dalej jeśli sobie nie radzisz z ustawieniami to pomocne mogą być książki o fotografii i wikipedia.pl ( polecam jeśli chodzi o terminy z zakresu fotografii ).
Myślę że innej instrukcji niż ta krórą dostajesz razem z aparatem nie było nie ma i nie będzie !!!!!!!!!!!
Jstnieją jeszcze instrukcje przeznaczone tylko i wyłącznie dla autoryzowanych serwisów olympus a mają one miano " service manual " i Ty raczej nie masz do nich dostępu no chyba że pracujesz w olympusie albo ktoś po cichu takową wyniesie.
Pzdr.