-
7 załącznik(ów)
Francja
Kilka zdjęć z Francji. Okolice Clermond-Ferrand i Paryż.
72Załącznik 66092 73 - wulkanyZałącznik 66093 74 - stacja na wulkanie Puy de domeZałącznik 66094
75 - ParyżZałącznik 66096 76 - wnętrze wulkanuZałącznik 66097 77Załącznik 66098
78 - Wejście na szczyt wulkanu Le Sancy - 1886mnpmZałącznik 66099
-
Odp: Kilka zdjęć z moich zbiorów
-
Może boją się kolejnego powrotu do przeszłości ;) A co do zdjęć to się nie wypowiem, bo się nie znam ;) 78 mi się podoba, ma fajny klimat, chociaż mam wrażenie, że bardziej by mi pasowało przesunięcie się tak z pół metra w lewo i skręcenie jakieś 20 stopni aparatu w prawo.
-
a mi to sie nie chca wyswietlac
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ziax
78 mi się podoba, ma fajny klimat, chociaż mam wrażenie, że bardziej by mi pasowało przesunięcie się tak z pół metra w lewo i skręcenie jakieś 20 stopni aparatu w prawo.
Też mi się tak wydaje:lol: ,74 trochę jak z Marsa i fajnie,77- najlepsze ,jak dla mnie/usunąłbym tylko ten jasny fragmencik czegoś tam na dole/
Pozdrawiam:)
MCH
-
Dzięki za opinię, pozdrawiam....
-
Zdecydowanie 78-stairway to heaven:) Super fotka:)
Pozdrawiam
Reed
-
9 załącznik(ów)
Pierwsze kroki w studio
-
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Dzięki za opinię, pozdrawiam....
Droga na szczyt... podoba mi się.
-
z wczesniejszych 78 podoba sie, a ze studio to 81, pozostale jakos na nie
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Droga na szczyt... podoba mi się.
Oj do szczytu to jeszcze daaaleko ale dzięki.
-
12 załącznik(ów)
MILITARY - Akcja ratownicza
-
-
O tej porze? No przestań. :grin:
Fotorelacja może się podobać. Zwracaj większą uwagę na czas naświetlenia, który wpływa rozmycie wirników. Ogólnie nie jest źle, ale ten element na zdjęciach 95 i 99 mógłby być lepszy. Najbardziej przypadło mi do gustu zdjęcie 100.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
rol6
O tej porze? No przestań. :grin:
Fotorelacja może się podobać. Zwracaj większą uwagę na czas naświetlenia, który wpływa rozmycie wirników. Ogólnie nie jest źle, ale ten element na zdjęciach 95 i 99 mógłby być lepszy. Najbardziej przypadło mi do gustu zdjęcie 100.
Właśnie starałem się tak dobrać czas aby było widać ruch śmigieł, co mogło nietety jednocześnie wpłynąć na poruszenie.
-
Ciekawa wrzuta z helikopterem. Bardzo fajne 98 i 100, 100 najbardziej przykuwa uwagę.
Sent from my Lumia 710 using Board Express
-
Mnie się podoba cały reportaż, dobra robota, miło popatrzeć.
-
92 zadymiacz... fajny efekty, troche dolu za duzo.
-
15 załącznik(ów)
MILITARY - przeszukanie
Dzięki wszystkim... fotografia reportażowa jest dla mnie nowościa.
Teraz kilka fotek z zatrzymania oraz przeszukania samochodu:
101Załącznik 72460 102Załącznik 72461 103Załącznik 72447 104Załącznik 72448 105Załącznik 72449
106Załącznik 72450 107Załącznik 72451 108Załącznik 72452 109Załącznik 72453 110Załącznik 72454
111Załącznik 72455 112Załącznik 72456 113Załącznik 72457 114Załącznik 72458 115Załącznik 72459
Niestety kolejność zdjęć się poprzestawiała podczas importu.
-
Bardzo interesujące!
Tematyka w zasadzie nieobecna na naszym forum.
Z tym większym zainteresowaniem obejrzałem Twoje zdjecia.
-
Ciekawa ostatnia wrzutka.
-
Dzieki, nikt więcej nie lubi armii polskiej :cry:
-
Fajny reportaż . Może przy robieniu takiego reportażu czasami złamałbym np kadr żeby był bardziej dynamiczny - ale to tylko moje zdanie , całość na tak .
-
14 załącznik(ów)
KIBOLE - foto relacja
-
Ćwiczenia gdzie się odbywały? Tylko dalej nie wiem... czy to pseudo kibole czy statyści (funkcjonariusze)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
chreasy
Ćwiczenia gdzie się odbywały? Tylko dalej nie wiem... czy to pseudo kibole czy statyści (funkcjonariusze)
Tak, to były ćwiczenia. Niestety nie mogę powiedzieć gdzie. Nie podszedłbym raczej tak blisko gdyby to było naprawdę :wink:
-
125 i 127 extra, wyglądają jak prawdziwe stracie, a nie ćwiczenia.
-
Ćwiczenia ćwiczeniami. Ja się taj zastanawiam gdzie w naszym kraju żandarmeria wojskowa walczy z kibolami.
A co do zdjęć. Ja tam lubie kolorki więc 125 i 127.
-
No właśnie ćwiczenia ćwiczeniami. Poprostu ćwiczą na różnego rodzaju sytuacje, niekoniecznie z kibolami.
-
Aldii ciekawe te foty, tez jeszcze nigdy nie widzialem takich starc MP nawet jak sa to cwiczenia. Ja to mailem zawsze szczescie bedac w woju zawsze wlazlem na patrol WSW :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
No właśnie ćwiczenia ćwiczeniami. Poprostu ćwiczą na różnego rodzaju sytuacje, niekoniecznie z kibolami.
Wiem, że ćwiczą różne rzeczy. Znam człowieka, które siedzi w tym zawodowo. I wiem też co po kilku misjach o tych ćwiczeniach sądzi.
Miałem wątpliwą przyjemność widzieć parę starć kiboli z policją i powiem, że ci na zdjęciu to jakaś popierdułka. W normalnych walkach ulicznych lecą ciężkie kamienie, płyty chodnikowe itp. A w rękach też często przeróżne rekwizyty. Pałki, maczety, noże, siekiery. I nadal mówimy tylko o kibicowskiej rzeczywistości.
-
Reportaże militarne interesujące,z poprzedniej wrzutki zdjęcie nr 100 dla mnie nr1! a z ostatniej to z kolorkiem czyli 125.
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Aldii ciekawe te foty, tez jeszcze nigdy nie widzialem takich starc MP nawet jak sa to cwiczenia. Ja to mailem zawsze szczescie bedac w woju zawsze wlazlem na patrol WSW :-)
No to może się kiedyś spotkaliśmy :)
-
10 załącznik(ów)
Fotografia Industrialna
Byłem ostatnio w ciepłowni Koksik w Redzie. Celem była fotografia industrialna, czy coś mi z tego wyszło? Zdjęcie z galerii chyba się nie spodobało. Może inne są lepsze?
130Załącznik 86902 131Załącznik 86911 132Załącznik 86910 133Załącznik 86909 134Załącznik 86908
135Załącznik 86907 136Załącznik 86906 137Załącznik 86905 138Załącznik 86904 139Załącznik 86903
-
fajne foty, gdybym miał któreś wybrać to: 130, 132, 137 i 138
-
dobra seria, w sumie całość dobrze się ogląda
-
-
Odp: Fotografia Industrialna
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Celem była fotografia industrialna, czy coś mi z tego wyszło?
Wyszło:)
Fajne, dopracowane foty.
W sumie zabraklo mi szerszych planów. Może zrobiłeś i masz?
-
Odp: Fotografia Industrialna
Cytat:
Zamieszczone przez
Amigo!
Wyszło:)
Fajne, dopracowane foty.
W sumie zabraklo mi szerszych planów. Może zrobiłeś i masz?
Dzięki wszystkim za opinie. No niestety szerszych kadrów nie mam. W połowie maja będę w ciepłowni OPEC w Wejherowie, jest to większy obiekt. W koksiku nie było za bardzo nic ciekawego.
-
1 załącznik(ów)
Rzepak
Wstawiłem tutaj to zdjęcie które jest w galerii, z tylko minimalną obróbką skóry. Głębia jest naturalna, taka powstała prosto z puszki, piszę to w odniesieniu do komentarza Eddie-go. Ok, ostrość uciekła z oczu. Ale Ediie... tutaj nie ma żadnej nie wiadomo jakiej obróbki.
140 Załącznik 90168