Dla mnie najlepsze 71 ;)
Wersja do druku
Dla mnie najlepsze 71 ;)
Bast dzięki za wizytę.
Jeszcze jedna porcja żabek. Ten sam zestaw co poprzednia seria.
78.
79.
Zabki fajne, ale nie bede klamac...uwielbiam twoje krajobrazy.
Też wolę krajobrazy, mimo to żabki fajne, sympatyczne , inne mają rozmycie i niskobudżetowa technika. Trzeba mieć pomysł i możliwości jego realizacji. 76 i 78. niezłe, ciekawe światło odbija się na skórze.
Pozdrawiam AP.
Seria 67-69 to sama poezja! Gratuluję świetnych zdjęć!!
Duży format i na ściane!
Dzieki za opinie :-) No to wracam do krajobrazów ;-)
80.
81.
82.
83.
Bardzo mi się podobają Twoje pejzaże. Świetnie wykorzystujesz odpowiednie pory, światło i warunki atmosferyczne. Mogę tylko pozazdrościć, bo mimo iż nad Wisłę mam rzut beretem a do Kampinosu też niedaleko, to trochę się boję szwędać sama po lasach i polach.
Fajne te mgliste nadrzeczne obrazki - obejrzałem z przyjemnością. Chyba 81. najbardziej mi się podoba.
Pozdrawiam AP.
jolly, apz dzięki :-)
Nie ma się co bać, wierz mi, bezpieczniej niz w mieście. W KPNie zdarzyło mi się nocować i bez problemów. W takich miejscach nie szwędają się się jakieś podejrzane typy. A nad ranem to już zupełnie są tam pustki. Nad Wisłą rano spotkać można wędkarzy, ale Ci nie interesują się fotografami, w KPNie rano to tylko łosie i fotografowie przyrody.
Jeżeli jednak masz ochotę na jakieś wypady w te tereny to tu:
http://www.fotoprzyroda.pl/warszawsk...oda-vt2137.htm
jest taki wątek na temat spotkań ludzi z Warszawy. Ostatnio wprawdzie tam cisza, ale może niedługo coś się ruszy :-)
Czołem! Od 80 do 83 kapitalne! Według mnie całkowicie odrealnione i przepiękne!
Dawaj więcej!
Pozdrawiam
ja
W zdjęciu nr 80 podoba mi się jak woda zlewa się z niebem. Taki trochę koniec świata, gdzie woda spada poza krawędź, a jak wiadomo Ziemia jest płaska i stoi na 3 słoniach.
Tak lubie. W twoim stylu i z klimatem :grin:
Swietne fotki krajobrazowe.
Dziękuję za uwagi i opinie :-)
84.
85.
86.
Jak dla mnie 84 oraz 85 :-)
Dla mnie cala wrzutka kapitalna. Potrafisz uchwycic aure .
Podobają mi się Twoje ostatnie fotografie.Gratuluję
Pozdrawiam AP.
Waruga, Masakrer, Apz dzięki za odwiedziny.
Niski stan Wisły sprzyja jej eksploracji i poznawaniu miejsc mało dostępnych przy wyższym stanie wody.
87.
88.
89.
90.
Kolego fotki palce lizać. Moje gratulacje.
Pewnie i tak beda gadac, ze to jakies TWA, ale ja bardzo lubie twoje fotki.
Pierwsza esktra.
Na 4-ej nie mogles sobie odpuscic tego brzegu z lewej i kadrowac bardziej w prawo?
Kapitalne
Niesamowite masz te zdjęcia. Przejrzałem cały wątek i trudno mi znaleźć jakiekolwiek, które by mi się nie podobało. Są po prostu piękne..
Ty mu tak nie radź - obok to była zatoczka i bystrze jakieś poniżej - jakby poszedł w prawo za kadrem, za Twoją podpowiedzą mógłby się zanurzyć razem z aparatem.
Piękne mleko, piękne plenery.
Pamiętam jak 1x w roku sprowadzaliśmy w moich studenckich czasach żaglówki z Nieporętu na Wał Miedzyszyński na piechotę po warszawskim brzegu. W okolicy mostu Poniatowskiego z reguły zastawał nas zmrok, Potem już ciemność, światła miasta i mgła . Plusk przepływającej wody. U mnie takich dziwów nie ma. Mgieł spodziewam się dopiero w sezonie październik do grudzień - czasem.
Podobają się mi te mleczne foty.
Pozdrawiam AP.
Co tu gadac kolejna wrzutka swietna :-) Piekne miejsca pokazujesz w takiej formie.
Dzięki za opinie i słowo :-)
Masakrer Apz ma troszką racji w prawo mógłbym iść tylko w stroju do nurkowania jaki Ty masz ;-) moje wodery to za mało, z prawej już zaczynała się głębia. Mam wprawdzie podobny kadr do tego o którym chyba myślisz, ale z uciętym odbiciem wyspy i bez odbicia chmur. Tez chyba ciekawy kadr, ale już nieco inny. Oto on:
91.
I jeszcze trzy inne z tego poranka skoro te się spodobały :-)
92.
93.
94.
Ostatnia fotka ma kapitalne swiatlo.
94. Pięknie światło zagrało. Dla takiej foty warto wstawać rano i przez tydzień jej szukać.
Pozdrawiam AP.
Ależ piękne fotki tu wrzucasz, magiczne mgiełki, piękne światło, fajny klimacik, rewelacja.
Tak jak zwykle.:grin:
Dzięki za wizytę i wpisy.
Kolejna wizyta nad Wisłą zaowocowała takimi kadrami.
95.
96.
97.
98.
96. Boskie. 95. i 97. też nic nie brakuje. Pozdrawiam AP.
Pierwsze trzy foty super.
Wszystkie cztery mi się podobają.
Wiesz co? Wlazłem i poczułem się jak betoniara :grin:... zamurowało mnie:shock: przecudne osiem kadrów!
Kłamię! od 87 do 98 piękne!
Pozdrawiam
zamurowany
Ja
+rep
Zdjęcia przepiękne
"Profesjonalny" z Ciebie amator ;-)
Ja kupuje wszystkie. Piekne widoki, piekne kadry.
Farensbach, w które to dokładnie miejsce nad Wisłą jeździsz na plenery ?
95,96 najbardziej mi się podobają ale reszta też niczego sobie:)
No no miło tu zaglądać !
Jesteś jak wolontariusz, wstając o nieludzkiej porze robisz zdjęcia i wrzucasz na forum. Dzięki temu my możemy zwlec się o 9 i je obejrzeć :cool:
Gorzej gdy ktoś też chce takie myknąć.