Podoba mi się ta seria, pierwsze zdjęcie najbardziej...
Pozdrawiam
rumpel
Wersja do druku
Podoba mi się ta seria, pierwsze zdjęcie najbardziej...
Pozdrawiam
rumpel
Bardzo udana fotorelacja. Mnie najbardziej przypadło do gustu 224. :grin:
W przypadku 229. można odnieść wrażenie, że stan obiektywu, body i fotografa po wyścigu nie był nieskazitelny. :wink:
223 i 224 - bardzo fajne kadry. Zreszta caly wypad widze, ze smialo mozna zaliczyc do udanych fotograficznie!
Tomek
223 , 228 superek. :)
Nie mogłem się powstrzymać, przecież w domu zwariować idzie :
fot. Alex
I kilka do oceny:
230.
231.
232.
O chopie, widzę że masz nowy typ monopoda :wink:
Monopod pierwsza klasa, ale o inną stabilizację w tym chodzi.
Najciekawsze wydaje mi się to szklane rozciąganie (230).
Pozdrawiam AP.
Dla mnie tak samo, 230 najlepsze moim zdaniem. Podoba mi się ten kontrast między powagą modela a jego śmiesznej karykaturze w tej szybie czy lustrze.
Kolejna fajna porcja zdjęć :). 230 wyróżnia się .
Pozdrawiam
rumpel
230. jest świetna. :grin:
Rewelacyjnie przedstawiony kontrast modela i jego "lustrzanego" odbicia.
Dziękuję ślicznie za komentarze.
Świetna seria! Taka pozytywna : ) 230 najlepsze MZ ! Kompozycja, jak i świetne b&w na wielki +! : )
Pozdrawiam : )
Sadze ze to z rozmyciem najlepsze, w ostatnim tlo takie malo uporzadkowane...
No więc jak ostatnio postanowiłem nie siedzieć bezczynnie w domu, tylko wziąść się w garść i do roboty. Jakoś udało mi się dokuśtykać do ciemnej sali teatralnej na koncert pastorałek. W świetnym stylu zagrali znani muzycy, nie tylko w Jaworznie.
Z racji ograniczonych ruchów musiałem fotografować z jednego miejsca (raz udało mi się przesiąść :wink: ), przez co zdjęcia mogą wydawać się nieco monotonne. Ale do rzeczy:
233. Największy luzak wśród basistów - Michał:
234. Basia, wokalistka:
235. Jeszcze raz Basia, tym razem podwójna ekspozycja:
236. P.Grzegorz Czuchaj - instrumeny dęte:
237. Instrument perkusyjny P. Wojciecha Włodarczyka:
238. Gitara P. Maćka Talagi:
239. P. Maciej Talaga - rewelacyjny muzyk, między innymi gitara w "300 mil do nieba " :
oraz kilka wokalistki:
240.
241.
242.
Sam nie jestem zadowolony, chociażby z powodu braku wszystkich występujących. Ale może niektóre kadry mi się udały ?
233, 234 nic dodac nic ujac... udane kadry
235 totalnie mi sie nie podoba
236, 237, 239 srednio na jeza ale jako foty do udokumentowania koncertu git
238 kozak... z calej seri chyba najlepsze
240, 241, bardzo przyjemne, oko sie cieszy a to najwazniejsze ;D
242 srednio ci ten BW wchodzi... Chyba nie pasuje do tej wokalistki...
To by bylo na tyle, jak dla mnie pozytywna wrzuta :D
Dzieki Czarku za cenne uwagi. Muszę przyznać, że 239 mnie się najbardziej podoba. Może nie dlatego, że jest jakiś świetny kadr, ale dlatego, że gitarzysta siedział daleko w ciemnym miejscu, a mnie się włosy na głowie jeżyły by Go uwiecznić. Widuję fotografie w podobnym stylu (albo mnie się tak tylko wydaję ) i muszę przyznać, że próbuję wzorowac się w obróbce.
Seria dobra ale 238 naprawde super , od razu przykuła moja uwage. , za pomysl za kadr - cos innego jak tylko udokumentowanie koncertu.,slowem oryginalne. :)
Tak, E-30 i ZD 50-200 starszy. Mam jedno z ZD 9-18, ale tutaj nie wystawiałem.
Są exify, więc widac jakie iso, czasy... Pozdrawiam.
Tak więc ostatnio fotografuję moje koty, ale ileż to można na raz wrzucać do wątku o kotach :wink::
243. Bianka
Tonacja jest urzekająca : ) Miękko, świetna GO : ) B. się podoba! : ) Pozdrawiam : )
Za Subtelly. Minus to rozmyte cos w PD rogu :( calkowicie odciaga od glownego tematu.
T.
To pościel na drugim planie, na pierwszym z lewej strony, przeźroczysta butelka, Bianka gdzieś tam w oddali a za nią firaneczka. To właśnie te trzy elementy miały zbudowac GO. Dziękuję za komentarze.
Fajne foto, a Bianka - śliczna.
Pozdrawiam.
Dziękuję ślicznie.
Dołożę jeszcze dwa. Jedno całkiem podobne, ale może lepsza poza i portrecik:
244.
245.
Śliczne zdjęcia kotka :) takie delikatne, super :wink:
Ostatnie również urocze : ) Masz cierpliwą i piękną 'modelkę'! ; DD
GO ładnie pasuje do tych zdjęc, a jasność w drugim dodaje genialnej delikatności : )
Świetne fotki. Jak dla mnie - portrecik - super.
Pozdrawiam.
Piekne te foty kociaka , 245 przeswietna. :)
Świetne kocie fotki.
244. podoba mi się najbardziej - tak jakbyś zbierał materiał na album o kotach. :)
Dziękuję za odwiedziny.
Tym razem moja córka Nika:
246.
247.
Foty z ladnym kotkiem sliczne.Ostatnia wrzutka tez niezla.Ladnie prezentujesz swoje prace.
Bardzo ładne portrety. Zazdroszczę ciepliwej modelki. :wink:
Ja moich chłopaków nie mogę zachęcić do pozowania, a jak już się uda to robią tak nienaturalne miny, że tego nigdzie pokazać nie można.
Wszystkie kocie ujęcia są boskie ;)