Cóż dodać:
24, rewelacyjny pomysł i wykonanie.
25, ciekawe i z fajnym światlem chociaż trochę sztucznie wygląda zatknięcie liścia za gałązkę.
26, raczej nieciekawe, bez pomysłu.
Wersja do druku
Cóż dodać:
24, rewelacyjny pomysł i wykonanie.
25, ciekawe i z fajnym światlem chociaż trochę sztucznie wygląda zatknięcie liścia za gałązkę.
26, raczej nieciekawe, bez pomysłu.
Nie wiem, czy znalazł się tam sam z siebie czy też może ktoś go tam ułożył - ale w takim stanie go zastałem.
Przyznaj się, godzinę go ustawiałeś! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez olifant
Pzdr
A jednak się wydało :roll:
Witam
24 - Super, kompozycja skromna, co bardzo mi odpowiada, do tego piękne kolory. Właśnie takie fotografie najbardziej mnie przyciągają.
25 - Temat z pewnością nie nowatorski, za to pozycja liścia dość oryginalna. A całość świetnie wypatrzona i tak też sfotografowana. To zdjęcie również mi się podoba.
26 - Trawa może faktycznie jakby bez tematu, ale oświetlenie i kolorystyka mogły skusić każdego fotografa.
Pozdrawiam
24 - Oszczędnie, ładne kolory - podoba mi się. Tylko sylwetka trochę... nieludzka?
25 - Ładny listek, ale te wybielenia w jego rogach zupełnie mi nie pasują. To tak było..? Dałbym 3, nie więcej...
26 - Jak dla mnie słabe. Nie wiem, co to ma pokazywać. Trawka i co..? Gdyby była mniejsza GO i wdzięczniejsze kolorki to może. A tak, to zupełnie mi nie leży.
Pozdrawiam
Liść sam w sobie był szaro-buro-siwy, tak jak na rogach. I trochę powyginany - te zbielałe miejsca to właśnie takie powyginane fragmenty, przez które nie przeświecało słońce przy takim ustawieniu aparatu.
Za przedmówcami - ostatnie średnio mi przypadło do gustu ale dwa pierwsze całkiem, całkiem. Z naciskiem na pierwsze - fajnie, oszczędnie...
Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarz. Chyba macie rację, zielsko mogłem sobie darować :P
21- goryl pomimo przepalonego grzbietu emanuje jakąś okrutną dzikością którą widać jak i drzemiącą siłę okiełznaną przez niewolę, smutny lecz mocny kadr. 22-w umiejętny sposób jak i wpadający w oko pokazana winnica i jej naturalne piękno. 24- udane podejście do minimalu z człowiekiem w roli głównej co sprawiło, że kadr ciekawy i interesujący. 25- jeienny liść ukazyjący swą gamę barw w ciekawym otoczeniu i świetle. Pozdrawiam.
z ostatniej serii podeszło mi pierwsze - ładnie skrojone, reszta - takie pitu pitu ;)
Podobają mi się foty z rozbiórki ( 16, 17 chyba ) i to w BW - zdecydowanie, no i goryl rzecz jasna.
ps. miło, że odkurzyłeś wątek
mnie też podeszło z ostatniej 24 :)
27.
Tak żeby przypomnieć o swoim istnieniu ;)
Dawno mnie tu nie było - mogłem wyjść z formy :P