Świetne prace o niepowtarzalnym klimacie. Jestem pod wielkim wrażeniem.
Wersja do druku
Świetne prace o niepowtarzalnym klimacie. Jestem pod wielkim wrażeniem.
super !!!!
niektorym chyba moglo zrobic sie troche glupio :)
masz chlopie styl
pzdr
kopara opada :)
:shock: :roll: Rewelacja!!!
a ja nie będę zaglądał do wątku bo wpadnę w depresję i poszukam innego hobby ;(
---
co tu dużo gadać - świetne pomysły na foty i doskonale zrobione
Chłopaki spokojnie, nie popadajcie w kompleksy. Gary jest z innego świata ;)
Tyle razy ile razy tu zaglądam :)
Gary,
Z ostatniej serii - nr 3 - najbardziej pasi oko, przede wszystkim rytm desek oraz w tle chmurek, rytm postaci (dwie wystarczą aby w mojej wyobrażni wywołać rytm). Model i modelka poprzez ślubność świetnie się rymują i są kompatybilni. Sytuacja jest statyczna, ale ile w niej dynamiki sprokurowanej przez ujęcie i kompozycję!
Jeżeli miałbym wydziwiać, to obróbka dodaje za dużo tłu, mimo to nr 4, na którym panna młoda bezceremonialnie steruje młodym poprzez krawat robi wrażenie - doskonały pomysł i reżyseria, inteligentnie wpleciona odrobina humoru.
Najwyższe uznanie. Jesteś przodownik.
Pzdr, TJ
mam pytanie:
czy to Para rzeczywista? czy ustawiana?
I kontynuując...ile Par udaje Ci się przekonać do podobnych fot (takich bardziej zwariowanych)? Takich, które nie martwią się o garnitur i suknię, albo że rodzina nie będzie narzekać na brak romantyzmu?
Tak jak na blogu pisałem - strach się bać co będzie kolejne :)
para jak najbardziej rzeczywista :)
nie wiem nie licze, jesli ktos ma ochote na odjazd to to robimy :)
o suknie i o garniak nie ma co sie martwic bo to po slubie
a romantyzm? imo narzucanie romantyzmu parom ktore nie sa romantyczne jest bezsensme - nie wiem dlaczego utarlo sie ze slubniaki musza byc przytulane i romantyczne - na prawde jest wiele osob na swiecie ktore nie musza calowac sie publicznie by sie kochac :)
dobrze mówisz...gorzej że ja mam problem w drugą stronę - przeważnie pary, które nijak nie nadają się do tego typu harców. A ja już mam dość fotografowania przytulania i rzewnych spojrzeń....:)
Chyba trzeba się zastanowić nad parą przy podpisywaniu papierów :)
mysle ze duzo zmienia rozmowa z parą :)
np para z deska wstepnie nie chciala w ogole pleneru :D
no...gadana to akurat moja dziedzina, wciąż szkolona i udoskonalana. No ale nie od razu Rzym zbudowano.
A powiedz ile pleneró robisz bez błyskania? Wiesz...zastane światełko itd...CZy wszystko na "błyskotliwie"?
tu bylo blyskanie na piachu i nie blyskanie na kutrze. i tak staram sie to robic z fajnymi parami
Rewelacja. :) Genialny pomysł, świetne wykonanie.
Faktycznie, całuśne fotki już się opatrzyły.
tym razem duuuuzo spokojniej :) z pewnego slubu :)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
wiecej na blogsie :)
Jak to u Ciebie poprzeczka bardzo wysoko i wzorcowe zdjecia. Przy 8 i 9 zatrzymałem sie na bardzo długo. Są genialne.
Nr 9, to także i moim zdaniem znakomita fotografia. Zdecydowanie wyróżniłbym jeszcze nr 2. Z resztą cała seria to "Hi-End". Zdjęcia bardzo naturalne, coś jakby złoty środek pomiędzy pomysłem autora i wyczuciem momentu. To taka moja laicka opinia.
Gratuluję i pozdrawiam
PS: byłaby kiedyś szansa na "surowy" kadr prosto z aparatu i taki po obróbce? Nie chcę wnikać w tajniki Twojej pracy, po prostu ciekawi mnie pomysł na doszlifowanie zapewne i tak znakomitego zdjęcia.
Bajka, kadry , kolory , obróbka- pozazdrościć talentu :)
dziekuje,
co do oryginałów - moze kiedys, czasem jest to musniecie, a czasem rzezanka :)
po prostu kopara w dół zdjęcia super.
echhh .... a zresztą nic nie powiem ;)
Gdybym drugi raz zrobił ten krok, nie miałbym najmniejszych wątpliwości co do wyboru fotografa. Champions League fotografii ślubnej.
8 i 9 - nie wiem co powiedzieć, zatkało mnie,to już nie jest fotografia ślubna, to jakieś mistrzowskie wyżyny !!
pzdr
dzieki i do nastepnego. dzis mialem swietny plener :D
nr1 - świetne z tym zegarkiem i czekającą Warszawą.
nr4 - kapitalne ujęcie;spojrzenie młodej na młodego.
nr5- super!
Nie często ogląda się ślubną fotografię jako reportaż,dodam - prawdziwy.
Pozdrawiam.
suknia i spodniczki
:)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
to szum naturalny (z jakiej puszki?) czy robiony? Bo ładnie wygląda :)
A pod kiltami tradycyjnie wg podań nic? ;)
Bardzo fajne BW... podziel się przepisem.
Jak to u Ciebie technika taka, że tylko pozazdrościć. Co do uroczystości to wciąga bo bardzo odmienna od naszej.
Szóstka byłaby genialna po przycięciu do kwadratu. Bez starszego pana i wózka w tle.
łomatko nawet nie wiedziałem ze ktos skomentował poprzednie zdjecia... za duzo pracy...
BW z c1 plus poprawki w PS, szum naturalny z 5d na iso>3200 :D
a teraz swiezaki
Już po raz czwarty spotkaliśmy się z grupą ludzi głodnych wiedzy i robiliśmy błyskotliwe zdjęcia nie bacząc na wrześniową aurę :)
Serdecznie dziękujemy za wdzięczne pozowanie:
Joasi i Andrzejowi, Kasi, oraz zespołowi WEED
1
2
3
4
5
wypas posampas