jestem za lecz nie za tym by dopiero w przyszłym roku, uciułałem wreszcie kase na 14-54 ale poczekam jeszcze z zakupem może co stanieje albo jakaś promocja ;P .. ehh oby
Wersja do druku
jestem za lecz nie za tym by dopiero w przyszłym roku, uciułałem wreszcie kase na 14-54 ale poczekam jeszcze z zakupem może co stanieje albo jakaś promocja ;P .. ehh oby
Wysłałem wczoraj maila z zapytaniem czy przewidują jakieś promocje i otrzymałem:
"Prosze Pana , od 1 pazdziernika ruszaja promocje. Bardzo prosze sledzic na stronie : www.partner.olympus.pl"
oby coś konkretnego
Co do promocji.
Bez niej kupiłem E-30 + ZD12-60 za 4999.Nowy z gwarancją Oli Polska:cool:
Chociaż raz się udało
w fotozakupy coś dziś tańsze te obiektywy http://fotozakupy.pl/obiektywy-i-akc...olympus,26k,3p i zd 14-54 i zd50 i zd 35-100 tyle patrzyłem wczoraj to tyle zmian pamiętam i widze ze jest taniej ;)
Maestro,jak to gdzie???
Takie okazje tylko w MM,:cool:
W pobliżu w MM to nawet ZD 12-60 nigdy nie widzieli :)
Czekam z niecierpliwością co wymyślą :)
no no ja też czekam i wypatruje jakiś wieści
01.10.2009 E-System: trzy wyjątkowe oferty na bezpłatne akcesoria. Jakość nigdy nie byłą tak przystępna cenowo.
Teraz jest jeszcze więcej powodów, aby kupić aparat E-30, E-620 oraz obiektywy ZUIKO DIGITAL. Począwszy od 1 października 2009 aż do 31 stycznia 2010 kolejne promocje pozwolą w pełni wykorzystać wszelkie zalety kompleksowego systemu cyfrowej lustrzanki. Oparty na standardzie Cztery Trzecie Olympus E-System obejmuje kompaktowe korpusy aparatów o bogatych możliwościach oraz kompaktowe i jasne obiektywy. Obecnie zaś te trzy wyjątkowe oferty pozwolą Ci rozbudować swój system i przekonać się o jego możliwościach.
Rozbuduj swój system: Kup aparat E-30 a otrzymasz bezpłatnie uchwyt zasilający lub lampę błyskową!
Użytkownicy o zacięciu artystycznym poszukujący nowego sprzętu powinni dokładnie przyjrzeć się modelowi Olympus E-30. Stanowi on pełne możliwość, przenośne kreatywne studio zapewniając bogate środki wyrazu, szybkość działania i mistrzowską jakość. Bezpłatny uchwyt zasilający HLD-4 lub bezprzewodowa lampa błyskowa FL-36R sprawią, że nie trzeba będzie troszczyć się o zasilanie podczas długich sesji fotograficznych czy też o perfekcyjne oświetlenie rejestrowanych w kadrze scen. Uchwyt zasilający HLD-4 pozwala na dłuższe fotografowanie a ponadto posiada drugi spust migawki ułatwiający pracę z aparatem przy wykonywaniu zdjęć w układzie portretowym. Natomiast wraz z lampą błyskową FL-36R, można zapomnieć o niewygodzie stosowania kabli połączeniowych mając jednocześnie do dyspozycji funkcję zdalnego błysku.
Wspaniałe funkcje, najnowsze technologie oraz wygoda fotografowania –czy można chcieć czegoś więcej? Odśwież i rozbuduj swój system!
Produkt Cena detaliczna HLD-4 Uchwyt zasilający lub 899 złotych Bezpłatnie! FL-36R bezprzewodowa lampa błyskowa 1199 zł Bezpłatnie!
Wzmocnij swój system: Kup aparat E-620 a otrzymasz bezpłatnie dodatkową baterię litowo jonową!
Nagrodzony przez TIPA aparat Olympus E-620 – najmniejsza i najlżejsza kreatywna cyfrowa lustrzanka z wbudowaną stabilizacją obrazu – jest wszędzie idealnym towarzyszem ambitnego fotografa. Ten kreatywny i zaawansowany technologicznie model jest prostym w obsłudze aparatem fotograficznym łączącym w sobie profesjonalne technologie z funkcjonalnością o jakim marzy każdy fotoamator. Zasilanie tego aparatu również nie będzie stanowiło problemu. Dodatkowa, kompaktowa i cienka bateria litowo jonowa wielokrotnego ładowania (BLS-1) sprawi, że nie przegapisz żadnego ujęcia. Wygodna przy przechowywaniu i w transporcie bateria ta może być również stosowana do uchwytu zasilającego HLD-5, który mieści dwa tego rodzaju ogniwa.
Cała wiedza Olympus w jednym prostym w obsłudze aparacie fotograficznym z dodatkowym zasilaniem – nie przeocz tej oferty.
Produkt Cena detaliczna BLS-1 bateria litowo jonowa wielokrotnego ładowania 249 złotych Bezpłatnie!
Niezwykle precyzyjne obiektywy dla wysokiej jakości zdjęć: Zwrot gotówki za obiektyw
Wraz z promocją „Zwrot gotówki za obiektyw ZUIKO DIGITAL” fotografowie zyskują doskonałą szansę, by rozszerzyć swe fotograficzne horyzonty. Skrojone na miarę potrzeb cyfrowego fotografowania - kompaktowe i jasne obiektywy ZUIKO DIGITAL sprostają każdemu wyzwaniu. Oparta na standardzie Cztery Trzecie optyka znana jest ze swojej ostrości rysowania obrazu oraz wysokiej jakości, co pozwala eksplorować świat z każdej perspektywy.
Niezależnie od tego czy szukasz dużej siły powiększenia zoomu, chcesz korzystać z ultra-szerokokątnych obiektywów, bądź zajmujesz się makrofotografią, Olympus ma obiektyw na każdą sytuację i co istotne w zakresie cenowym przystępnym dla Twojego portfela.
Oferowane w promocji obiektywy ZUIKO DIGITAL najwyższej klasy profesjonalnej* Zwrot gotówki
ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:4.0 (14-28mm) 450zł
ZUIKO DIGITAL ED 14-35mm 1:2.0 SWD (28-70mm) 350zł
ZUIKO DIGITAL ED 35-100mm 1:2.0 (70-200mm) 500zł
ZUIKO DIGITAL ED 150mm 1:2.0 (300mm) 500zł
Oferowane w promocji obiektywy ZUIKO DIGITAL klasy profesjonalnej Zwrot gotówki ZUIKO DIGITAL ED 8mm Rybie oko 1:3.5 (16mm) 200zł
ZUIKO DIGITAL ED 50-200mm 1:2.8-3.5 SWD (100-400mm) 290zł
Oferowane w promocji standardowe obiektywy ZUIKO DIGITAL Zwrot gotówki ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 (18-36mm) 200zł
ZUIKO DIGITAL ED 70-300mm 1:4.0-5.6 (140-600mm) 120zł
ZUIKO DIGITAL ED 18-180mm 1:3.5-6.3 (36-360mm) 160zł
ZUIKO DIGITAL 35mm Macro 1:3.5 (70mm) 120zł
Oferowany w promocji telekonwerter ZUIKO DIGITAL Zwrot gotówki ZUIKO DIGITAL 2.0x Telekonwerter EC-20 160zł
* Wartości podane w nawiasach stanowią odpowiedniki dla systemu 35mm. Obiektywy wchodzące w skład zestawów nie są objęte niniejszą promocją.
Aby skorzystać z promocji wystarczy kupić objęty nią produkt, zarejestrować go online do końca stycznia i dostarczyć swoje zgłoszenie do 28 lutego 2010. Więcej informacji o naszej ekskluzywnej ofercie można znaleźć na stronie: www.olympus.pl
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Obniżka ceny Olympus Pen, E-420 wraz z dodatkową baterią, E-620 z dodatkowym gripem zasilającym.
http://www.partner.olympus.pl/img/Ol...NIK%202009.xls
No, nareszcie coś. To wreszcie będę miał na pewno 9-18mm, znalazł się w moich widełkach cenowych, a o mało drożej używanego nie kupiłem. :) E-30 też dość tanio wychodzi.
Cena Pena drgnęła, E620 fajny zestaw w tej cenie. Ja płaciłem 3 miesiące temu ~2300 za body, a teraz za 600 więcej otrzymujesz dual kit + grip + aku :shock:
No pięknie. Słowo się rzekło - świnia idzie pod nóż, 9-18 będzie mój, muahaha.
Swoją drogą lepsze te keszbeki niż rok temu za ZD 35 oddawali 100 zł a za 9-18 160 zł (inflację biorą po uwagę? ;-)).
A może lepiej E-30?
14-54 nie ma :cry::cry:
Czy to znaczy, że jeśli nie wezmę lampy to cena body e-30 będzie pomniejszona o jej wartość (czyli zwrot)?
Dzięki, ale tu jest napisane:
Produkt Cena detaliczna HLD-4 Uchwyt zasilający lub 899 złotych Bezpłatnie! FL-36R bezprzewodowa lampa błyskowa 1199 zł Bezpłatnie!
Rozumiem to tak jakby był zwrot, ale nie za lampę tylko za uchwyt.
Jak są zwroty- w przypadku obiektywów- to jest to wyraźnie napisane.
Do puszki dostaniesz wybrane wyposażenie dodatkowe.
IMO lampa jest potrzebna jeśli nie masz, i łatwo sprzedawalna jeśli ją masz.
Oczywiście wartośc lampy 1199 jest podana z kosmosu.
Najlepiej będzie sprzedać lampę. Dzięki za wyjaśnienia.
eeee to jest po prostu źle przeklejone :D
http://partner.olympus.pl/2009.10.01..._promocje.html
tabelka przy przeklejaniu wyparowała - stąd nieporozumienie.
Woow ale duże liczby, nie rozumiem tych cenników ;D ktoś kiedyś tłumaczył o cenach sugerowanych, marginesie na marżę itd. Ale nie myślałem, że to tak dużo.
- 40-150 4.0-5.6 za 1299 ?
A w różnych sklepach można od ok. 600 kupic. (nie mówiąc o tym, że rok temu trafiało się poniżej 500 w Marketach).
Czy dobrze liczę, że body E-30 będzie po tych promocjach taniej niż 2000zł kosztować? Gdyby mi bardziej nie zależało na 9-18, to może bym się skusił.
Czy E-620 nie wychodzi czasem drożej niż E-30 gdyby udało się sprzedać HLD-4 i lampę?
Na 9-18 jest 165, a nie 200 z tego co widzę.
Wreszcie, chyba czas zmienić sprzęt :)
Ja się ucieszyłem że na allegro ktoś przebił moją ofertę na 9-18, bo wolę jednak nówkę kupić, skoro jest teraz taniej. :)
Aaa, brałem stąd: http://www2.olympus.pl/consumer/208_22108.htm - ale już zmienili i jest 200zł. Czekam jeszcze na cennik z OlyJedi i kupuję.
Jest dobrze, ale i tak w lutym w OlyJedi było taniej. Ciężkie czasy nadeszły ;)