Rozczochraniec świetnie uchwycony. Szkoda jakości :(
Wersja do druku
Rozczochraniec świetnie uchwycony. Szkoda jakości :(
Bardzo śmieszne Baudolino, bardzo śmieszne ....:grin: ładnie to tak się nabijać z mojego zepsutego aparatu ?
No wiem, szkoda tej ostrości :cry:
Kasprzyk, aparat E-510. Generalnie korzystam z centralnego pola AF. I w trybie pojedynczego ustawiania ostrości.
Naszło mnie ostatnio na odwiedzenie brzegów Narwi. I dwa zdjęcia wybrałam do zaprezentowania.
Znad rzeki bardziej przekonuje drugie na którym widać wartki nurt i podtopione brzegi. Tonacja zdjecia też przyjemniejsza. Rozczochraniec świetny.
mogłaś za eksperymentować z długim czasem naświetlania
spróbuj powtórzyć drugie zdjęcie na długim czasie
Drugie lepsze :) Tylko brzeg nieostry, chyba naprawdę masz zepsuty aparat :roll:
Po dłuższej przerwie znów się pojawiam :)
Oba przyjemne, pachnące.
Ojeeej, śliczności! Z naciskiem na tego białasa.
Biały przyjemny w odbiorze i bardzo ładny. Lubie jak wyłazi z czarni :)
I mnie się bardzo dwa ostatnie podobają, czyste i ładne. Jakie szkło podpięła?
Ostatnie dwa zdjęcia - śliczne, brawo.
piękniasty pierwszy, kilka elemencików bym wymazał, byłoby rewelacyjnie, drugi także dobry
pzdr :)
72 - pięknie światełko zagrało. Śliczności.
Dziękuję bardzo wszystkim za odwiedziny i miłe słowa. :grin:
2em - robione obiektywem 40-150 + Raynox DCR250.
Kasprzyk - wymazywania próbowałam i pewnie kiedyś zrobię to tak, żeby nie było aż tak bardzo widać ingerencji w zdjęcie. Ale niestety jeszcze nie jestem aż tak biegła.
ładne kwiatki :grin:, a tak na serio podobają mi się oba z przewagą na dwójkę :wink:
pozdrawiam
Andre77, dzięki za odwiedziny.
Podejście do mniszka :wink:
A popołudniowy spacer zaowocował makami i pąkami chabrów.
Ładna ta ostania wrzutka. Dmuchawiec trochę mało plastyczny (światło takie se). Maki najładniejsze. Zbliża się mój ulubiony okres makowo-chabrowy, zaliczenie trzeba będzie zrobić :)
W tym roku zasadzam sie na chabra w calkiem nietypowym ujeciu-jak to nie bede zdradzal.
Maki fajne,przydala by sie zlota godzina na nich.
Diabolique, po południu nie padało. Rano naprawdę padało:cry:. Nawet miałam pomysł, żeby torbę z aparatem zapakować w reklamówkę czy coś foliowego, ale potem mnie olśniło, ze to chyba nie jest najlepszy pomysł.
Mirek54, własnie mam problem z tymi makami. U mnie na monitorze w pełnym rozmiarze zupełnie inaczej wyglądają. Po załadowaniu na forum zdjęcie jest nieco ciemniejsze. Spróbuję załadować je inaczej, choć to dalej nie jest to.:-x
Pewnie Ci chodzi i to ze bylo RGB-bo sam juz nie wiem
Bardzo ładne maki, szkoda tego źdźbła co się wdarło.
Maki super. Gratuluję
Świetne maki, fotka nr 72 też całkiem fajnie...
Pozdrawiam
Maki fajne, tylko uciąłbym lewą stronę (źdźbło) :)
A ja bym ciachął lewą do pionowego kadru :-P Co widz to wizja ;)
Ładne maki, ładny kadr :)
72 bardzo ładne. Maki byłyby fajniejsze bez tej łodygi po lewej.
Zważywszy, że po wczorajszym buszowaniu w zbożu, przyniosłam na sobie trochę kleszczy, cieszę się, że się maki chociaż podobają.
I maki przycięte wg sugestii aby się pozbyć źdźbła.
Nic tylko do galerii wstawiać :twisted: