-
dzięki za odwiedziny i komentarze
co do 22 - masz rację - perspektywa jakoś dziwnie się ucina - spróbuję jakoś przyciąć i wrzucę w wątek. Co do reklamy na tramwaju- może i tak , ale bez niej była by to tylko czarna dziura .
ps. Ponawiam pytanie- czy znacie patent na przedłużenie czasu naświetlania do ok 0,5 - 1 sek, przy dobrych warunkach oświetleniowych - dzień. Filtr szary ? - jaki? Chyba , że jest inny sposób, niekoniecznie prostszy , ale nieco tańszy. Podobno szary nie oznacza wcale neutralny, a dobry filterek nieco kosztuje - a chcę jedynie poeksperymentować ;)
jeszcze raz dzięki za koment
-
3 załącznik(ów)
-
Streeta to ja za bardzo nie rozumiem ale spróbuję...
Pierwsze mi się podoba, owszem, lubię fotki przy mokrej pogodzie. Fajnie grają kolorki w graffiti na mokrym murze. Zastanawiam się tylko, dlaczego dałes tak dużo "podłoża" a obciąłeś ten, ciekawy mur?
Drugie i trzecie bardzo sympatyczne, dzieciaki zauważyły, ze pstrykasz i zaczęły się wygłupiać.
Trzecie mogłoby być ciut ciemniejsze, jak drugie.
-
Z trzech ostatnich najbardziej podoba mi się 24. Szkoda tylko ze ta barierka po prawo załapała się do kadru ale jej się nie przesunie niestety:D
-
W 24. dość podoba mi się kompozycja i kolorystyka. Pan moim zdaniem niepotrzebny.
A te dwa z dziećmi jakoś mnie nie ruszyły... :roll:
-
-
Zdjęcie 26 nie pasuje pan po lewej stronie, ale to tylko moje zdanie :)
-
hmmm, po 16 nic do mnie jakoś nie trafilo. Ostatnie 3 na tyle nie trafiły że unałem za stosowne to tu napisać, skoro umiesz robić fotki mię się podobjące.
-
W 24:
Ja bym ciachnął to coś z prawej i zrobił kwadrat...
-
1 załącznik(ów)
dzięki za odwiedziny i uwagi , no cóż trza się będzie bardziej starać ;)
ps. jakiś wzmożony ruch w tej części forum zauważyłem - faaajnie :D
Oleryk - poprawiłem bw - wydaje mnie się że lepiej