Kup obydwa, braknie ci na szkła, ale to nie problem - przytkniesz pudełka z dziurką i zrobisz doktorat z fotografii otworkowej :)
A potem to jakoś będzie.
Wersja do druku
Kup obydwa, braknie ci na szkła, ale to nie problem - przytkniesz pudełka z dziurką i zrobisz doktorat z fotografii otworkowej :)
A potem to jakoś będzie.
:?
proszę się jednak powstrzymać od tego typu postów...
Bez jaj. E500 to świetny aparat. Złej baletnicy...
dzięki :|Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Oj, Saphhiron, nie malkonteńć - nikt Ci nie da rozkazu - 'Kup 40D'.
To Ty będziesz robił foty, więc z podanych przez nas danych, sam musisz wybrać, która funkcjonalność którego body najbardziej Ci odpowiada.
Jeden woli stabilizację a drugi dwa kółka.
Dokładnie, złej baletnicy... :mrgreen: i tak na poważnie to po przesiadce z kompaktu bedziesz z czego kolwiek zadowolony. Wchodząc w lustro wchodzisz w coś co ciągnie za sobą koszty, wiec na początek każdy Cie zadowoli, a w przyszłosci zmienisz na coś lepszego ;) E500 dual kit BD jak najbarrdziej na miejscu.
Pozdro i decyduj się ;)
przesiadka jako taka nastąpiła już jakiś czas temu jak przechodziłem na lustro analogowe... i nie chce więcej wracać do kompaktów bo to sensu nie ma... teraz robię na pożyczonych sprzętach a mój olek siedzi w szafie... niestety nie mogę się przekonać do używania go... wiem jakie są korzyści luster i co mnie czeka bo zakosztowałem tego pełną parą i to prosto w mordę...Cytat:
Zamieszczone przez MicSzu
zdecydować zdecydowałem się prawie...
E330 albo E1... jednak do żadnych innych aparatów mnie nie ciągnie jak do tych...
tylko teraz który...
W ogóle o czym tu mowa, jakieś A700, k10D skoro masz do wydania 2000zł. Dwa używane kity to jakieś 600zł, zostaje 1400zł na puszkę. Jak będziesz wybrzydzał to nic nie kupisz.
Widze, że już się prawie zdecydowałeś.
Jak do sportu to tylko E330. E1 za wolny.
Jeśli focisz pejzaże to E330, jesli portrety to E1 :), ale wybór jest twój
Ty akurat wątpliwości nie ma. Bierz E330. Tak zrobili np. Karol, Dka (zmienili E1 na E330), goście, którzy robią foty, a nie tylko pitolą. Radio też wolał E330 niż E1. Fotomic zmienił E1 na E400.Cytat:
Zamieszczone przez Sapphiron