Oooo... olek wreszcie dał ciała...
:roll:
Wersja do druku
Oooo... olek wreszcie dał ciała...
:roll:
Ciała może dać każdy. Ja już też przechodziłem w tym roku przez wymianę towaru klientowi ( całej partii). Zastanawiam się jak się zachowa sklep ( celowo nie wymieniam na razie jego nazwy, ale w którymś momencie na pewno ją wymienię. Na razie wygląda na to, że będzie OK.
Obym nie zapeszył.
Jak dotąd olek się dzielnie trzymał ;)Cytat:
Zamieszczone przez Koriolan
A co do sklepu to ne powinni robic problemów...
Trzymam kciuki
Na gorąco:
sklep - teraz mogę napisać że to fotozakupy.pl- sprawdził dla mnie drugą sztukę którą mają na magazynie. TEŻ JEST WALNIĘTA.
Ja pitolę, ale babola wypuścili. Ciekawe kiedy centrala poda oficjalny komunikat wiernym.
olek dorównał w jakości wykonania do stawki, to sie chwali, behehehheheheeheCytat:
Zamieszczone przez blady
fotomic, należy się cieszyć, że tak późno. Moim zdaniem to pewnie jakiś bzdet, no ale jednak skutecznie robiący z 12-60 przycisk do papieru.
Tu jest opisany identyczny przypadek oraz jak ten problem z AF zniknął:
http://www.fourthirdsphoto.com/vbb/s...ad.php?t=19909
Masz na myśli to?
Cytat:
FLASH NEWS - WORKAROUND!
we try everything a none of that get it to function. Then I mount that lens on my E-3 one last time, I periodically press shutter button to make lens focus and rotate focusing ring simultaneously. It begins to catch focus! I did it maybe 20 seconds or so and now it seem everything is OK. No hunting, silent and fast focusing.
Tylko że a) Niemcy pisza " raz działa raz nie"
w sklepie przed godziną to samo- raz działa raz nie.
Wczoraj zdjąłem szkło i założyłem kilka razy.
W instrukcji nie jest napisane, ze jakiś PIN jest potrzebny...
Napiszę tak: "wygląda na to" że problem jest znany... Chyba wypadałoby, aby OP jednak wydał jakieś stanowisko.