Odp: Tatrzański weekend - 4
Pustki jak nie w naszych Tatrach, fajna fotorelacja.
Cytat:
Zamieszczone przez
piasbog
Pustki jak nie w naszych Tatrach...
Bodzip występlował turystów :grin:, reszta spała pijana, pospadała albo utknęła na Świnicy:
"trójka turystów wyszła na Świnicę w klapkach. - Będąc na szczycie zorientowali się, że nie są w stanie sami zejść na dół. Wędrówkę, oprócz braku odpowiedniego stroju i obuwia, dodatkowo utrudniała niska temperatura – mówił Długopolski. Ratownicy doprowadzili nierozważnych turystów do Kasprowego Wierchu, skąd na dół zabrała ich kolejka linowa. Wcześniej do centrali TOPR zadzwonili przypadkowi turyści, którzy na Przełęczy Zawrat odnaleźli śpiącego mężczyznę. Turyści okryli turystę śpiworem. Ratownicy na pokładzie śmigłowca policyjnego zabrali mocno wychłodzonego mężczyznę do szpitala. Okazało się, że był pijany." - wiadomości z weekendu :shock:
Faktycznie mało tych turystów na szlakach. Piękne światełko zarejestrowałeś na 4. Szkoda, że tak mało go było, a może jeszcze je zobaczymy?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Uprzejmie informuję, że już już zaczynają się przebarwiać :mrgreen:
Doczekasz tam jesieni?
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
Faktycznie mało tych turystów na szlakach. Piękne światełko zarejestrowałeś na 4. Szkoda, że tak mało go było, a może jeszcze je zobaczymy?
Światła troszkę będzie.Niewiele, ale jednak :)
Cytat:
Zamieszczone przez
kon
Doczekasz tam jesieni?
A skąd, pojadę drugi raz :D
...dzięki za wizyty, bardzo to sobie cenię :)
Cytat:
Zamieszczone przez
kon
Doczekasz tam jesieni?
No ja myślę, że nie jednej! :mrgreen:
Pięknie tam!
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Bodzip, kusisz Taterkami kusisz...
My się tu tak wzajemnie kusimy i nakręcamy, aż zacząłem śledzić prognozy na koniec tygodnia :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
My się tu tak wzajemnie kusimy i nakręcamy, aż zacząłem śledzić prognozy na koniec tygodnia :grin:
Jak będziesz pewny, że pogoda będzie to daj o tym znać na forum, bo ja już w te wakacje tyle wyjazdów planowałem i później rezygnowałem, że mam już serdecznie dość:evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
jaclas
Jak będziesz pewny, że pogoda będzie to daj o tym znać na forum, bo ja już w te wakacje tyle wyjazdów planowałem i później rezygnowałem, że mam już serdecznie dość:evil:
Pewnym to nie można być niczego. Też dużo planowałem, ale lipiec praca, sierpień leje, wrzesień praca. Tak kombinuję najbliższy piątek, ew. czwartek, jak pogoda dopisze. Potem pozostaje już sam koniec września, październik, może listopad.
Ja tak sobie myślałem o Zadnim Granacie. Podobno dość łatwa trasa, a Marysia ma lekkiego lęka przestrzeni, więc trudniejsze odpadają