Odp: Fotografia Kwietnia 2014 - Nagroda Klubowiczów.
Ja tam dobrze głosowałem :D
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No ale ludzi te flashowe numerki mylą. Sama miałam problemy na początku, zresztą nie tylko ja.
To właśnie mnie szczerze dziwi. Jak pisałem wszystkie edycje i wszystkie konkursy oparte są o tę samą zasadę: tytuł zdjęcia lub nick autora,
nikt jeszcze nie sugerował się numerkami porządkowymi... do tej edycji.
Skoro taki problem jednak się pojawił w pierwszym poście będzie od tej pory informacja o numerkach porządkowych we flaszce.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No ale ludzi te flashowe numerki mylą. Sama miałam problemy na początku, zresztą nie tylko ja.
Dlatego dodaję link do miniatur z galerii, dlatego pracowicie opisuję nazwą fotografie taką sama jak nazwa pliku lub jej częścią składową.
Nie dzielmy proszę włosa na czworo, ta sama galeria jest w Ditlu, ta sama galeria jest w poprawce, i ze zdjęciami zlotowymi, każdy średnio rozgarnięty i odrobinę ciekawy user forum wie, że po kliknięciu w zdjęcie i link do galerii nad zdjęciem trafia na tablicę z miniaturami. Tę samą do której link jest pod galerią w pierwszym poście
I nie róbmy tu debaty jak nad reputacją...
Proszę, co za dzień...
To nie ja mam problem, lecz ludzie, którzy do tej pory nie głosowali i to ich początki z galeriami. My się z problemem dawno uporaliśmy, zapomnielismy - glosujemy na FM, DITLA, POPRawkę. Ale okazuje się, że problem cały czas jest, pomóżmy innym zminimalizować nieporozumienia.
Tylko sugeruję. Przykro mi, że w tej edycji kilka osób zagłosowało nie na te zdjęcia, na które chciało.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Skoro taki problem jednak się pojawił w pierwszym poście będzie od tej pory informacja o numerkach porządkowych we flaszce.
Dalej problem będzie. Oznaczaj Zdjecia literkami A-Z.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Dalej problem będzie. Oznaczaj Zdjecia literkami A-Z.
Pomysł zaiste świetny... 60 liter?
Może takie coś?
Załącznik 117432
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Pomysł zaiste świetny... 60 liter?
AA-ZZ Kwiecień AA
Kwiecień BD
I już nikt CI z numerami nie będzie głowy zawracać.
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
AA-ZZ Kwiecień AA
Kwiecień BD
I już nikt CI z numerami nie będzie głowy zawracać.
Teroretycznie taak ale... numerki na belce flaszki pozostaną.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Teroretycznie taak ale... numerki na belce flaszki pozostaną.
A jak to u w Galicji powiadają , austryjackie gadanie i tak pozostanie.
Proszę wszystkich którzy źle zagłosowali z powodu pomyłki, o właściwe głosy do 21.00 w środę, dokonam korekty głosowania przed ogłoszeniem wyniku.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
A jak to u w Galicji powiadają , austryjackie gadanie i tak pozostanie.
Czyli lepiej nie gadać i udawać, że się nie przeczytało posta TOKIN-ki i kilku osób jeszcze? Nie umiem tak.