O tym już było
Każdy ocenia jak chce. Nie ma to powiązania z głosowaniem. Ja oceniam tak jak w galerii. Słabo-1 (świetny gniot) Doskonale-10 (kiepski gniot).
Wersja do druku
ciekawie się zapowiada:grin:
Nie wiem jak wy, ale ja juz mam bardzo mocnego faworyta..... ciezko go bedzie przebic....
ale fajnie, wreszcie można z czystym sumieniem zdjęcia jedyneczkami nagradzać!
To musi TO wygrać :)
Pozdrawiam.
Widzę, że nareszcie jakiś konkurs dla ambitnych i trzeba się postarać :)
Miałem przeczucie, że ten konkurs okaże się niewypałem.
Oglądając zgłoszone zdjęcia, trudno dopatrzyć się "rasowego" gniota. Są mniej lub bardziej nieudane (kadr, temat, obróbka) zdjęcia.
To jest efekt tego, że autor sam musi dojrzeć gniota w swoim zdjęciu. Cholernie trudne, prawie niewykonalne. Łatwiej doszukać się czegoś wartościowego w swoim zdjęciu niż gniota. Dużo łatwiej wypatrzyć gniota w cudzych zdjęciach.
A tyle gniotów jest w galerii :-P
Wybacz Heniu ale tak jak cenię sobie Twoją życzliwość i pomoc którą mi okazałeś, tak pozwolę sobie się z Tobą niezgodzeszcie obudzić
Ja w tym konkursie niewypału nie widzę, raczej zestaw różnych wartości forumowych dot. zdjęć i ich jakości, oraz relacji wobec siebie forumowiczów itp.
Wszystko to ubrane w imię zabawy i bardzo dobrze, bo może pozwoli wielu forumowiczom się wrieszcie obudzić. Lepsze to niż "okazyjne wycieczki" pod zdjęciami.
Pewnie ten konkurs wkrótce i tak zostanie zapomniany i "wszystko" forumowe wróci do "normy".
Ale przynajmniej przez pewien czas będzie choć trochę luźniej.:grin:
I to co piszę nie jest niejasne lecz szczere.