Dzięki bardzo!
Wersja do druku
I obraz w nim jest duży, większy niż w FF: ;)
Miałem VF-4 do XZ-2 i sprzedałem. Taki zestaw robi się pokraczny. Wracając do tematu. Też mam problem jaki futerał do Stylusa.
Może ktoś polecić jakiś twardy pokrowiec do XZ-2 chociaż podobny do tego co polazałem na poprzedniej stronie? Aktualnie przechowuję go w pokrowcu od obiektywu Camrock L220 jeśli gdzieś wychodzę i wrzucam do plecaka. Jest w nim dość luźny ale lepsze to niż nic :-) Od biedy można też przypiąć go do paska ale to nie o to chodzi w moim pytaniu ;-)
Twardy ponieważ chciałbym do niego później dorobić sobie jakiś uchwyt do spodni jak kiedyś w walkmanach były bo paska raczej nie noszę :-) ktoś kiedyś wspominał o Lowepro Santiago chyba rozmiar 20. Może osoba która posiada etiu z tej serii podlinkuje tutaj zdjęcie jak to wygląda? ;-)
Dziś po dobrych parunastu minutach wybierania w Saturnie, kupiłem co takiego: Lowepro Ridge 35
Szukałem czegoś na szybko, w miarę niedrogiego. Aparat w futerale siedzi ciasno. Jest miejsce na zapasowy akumulator, kartę. Można go przypiąć do paska.