Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Kup odkurzacz automatyczny, sam zapindala po kątach i paprochy zasysa, wyzwolisz się od tej prozaicznej czynności. :-D Dziękuję !!! Odpalisz i będzie Marysię po całej chałupie ganiał. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Odpalisz i będzie Marysię po całej chałupie ganiał. :mrgreen: Przecież bieganie teraz modne. :-D Prezes Kaczy ma do opchnięcia dwie pary kapci do biegania. :-D
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Kup odkurzacz automatyczny, sam zapindala po kątach i paprochy zasysa, wyzwolisz się od tej prozaicznej czynności. :-D Dziękuję !!! Ależ proszę :) Ale nie przejdzie. Ostatnio to mi kazała klepki parkietowe odrywać, żeby pod spodem odkurzyć. Kurcze, czym ja się naraziłem :shock:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Ostatnio to mi kazała klepki parkietowe odrywać, żeby pod spodem odkurzyć. A między klepkami wyczyściłeś? :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth A między klepkami wyczyściłeś? :-P A nie, tam hoduję robale dla Saboora :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip A nie, tam hoduję robale dla Saboora :mrgreen: Phi! Jam jest miłosierny i... nie chybiam. :-D
Cytat: Zamieszczone przez Saboor ... nie chybiam. :-D Cwaniak, z bazooki. Ślepy by trafił :-P
Dołożyłem licznik, opony ktoś juz wcześniej wetknął. Dorzuci się ktoś jeszcze do samochodu?
Się dodałam.
Dołączam :)