1 załącznik(ów)
Odp: Widok z okna - foto zabawa
Widok z mojego okna. Zastanawiam się jak to jest, że jeszcze nie zwariowałam. A może to pozory. Saboor twierdzi, że jestem pokemonem.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1378277717
Załącznik 98142
No ale przynajmniej kolor śmietnika nie jest jakiś szary. No taki jaskrawy robi kontrast.:-P
Odp: Widok z okna - foto zabawahttp://forum.olympusclub.pl/attachment.php?attachmenti
Cytat:
Zamieszczone przez
sten
Załącznik 98137Pewnego wiosennego dnia mleczarz wycina drogę nożycami. Tak bujnie zarosło.
Dobre hehe :)
Fajnie, że się rozkręca.
To jeszcze raz z dachu z dalekiej przeszłości z pierwszych dni z samyangiem 8mm
Takim śmietnikiem można się rzeczywiście zdołować.
1 załącznik(ów)
Szkodniki balkonowe nr 1 ;).
Załącznik 98151
Dwa zdjęcia z mojego "byłego" balkonu. Od pewnego czasu mieszkam u narzeczonej na parterze i mam widok na krzaki które dosłownie wchodzą do mieszkania. Zabawy chyba nie psuję bo mieszkanie jest moje i ciągle trzymam tam swoje rzeczy :)
Jak widać u mnie ciągle się chmurzy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Zabawy chyba nie psuję bo mieszkanie jest moje i ciągle trzymam tam swoje rzeczy :)
Trochę śmiesznie to zabrzmiało ale fakt trzeba mieć coś w odwodzie w razie czego ;) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Trochę śmiesznie to zabrzmiało ale fakt trzeba mieć coś w odwodzie w razie czego ;) :)
Zdaję sobie z tego sprawę, ale odwrotu już raczej nie ma :)
Cytat:
Zamieszczone przez
cissic
Zdaję sobie z tego sprawę, ale odwrotu już raczej nie ma :)
Tak, tak - biedni my faceci hihi ;):)
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Właśnie. Jak się pozbyć tego cholerstwa bo już siwy coraz bardziej się robię przez nie?! Balkon jak wracamy z urlopu wygląda jak kurnik (nawet jajka kuźwa są!).