Wersja do druku
No dodałem. Przepraszam za spóźnienie - wszystko przez kwas mlekowy :mrgreen:
No zawsze chyba lepiej późno niż wcale :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez koronax No zawsze chyba lepiej późno niż wcale :mrgreen: Wiesz, na złość Saboorowi wstawiłem robala. Dużego, paskudnego, tłustego robala :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip No dodałem. Przepraszam za spóźnienie - wszystko przez kwas mlekowy :mrgreen: Nie pij takich świństw. Widzisz co się potem dzieje :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Wiesz, na złość Saboorowi wstawiłem robala. Dużego, paskudnego, tłustego robala :mrgreen: Złośliwiec!
Cytat: Zamieszczone przez apz Złośliwiec! On mnie kocha! Świeżą młodzieńczą miłością.... .:oops:
Cytat: Zamieszczone przez Saboor On mnie kocha! Świeżą młodzieńczą miłością.... .:oops: I dlatego proponuje tłustego robala do upieczenia na poczęstunek? Pomylił siez Malezją czy co?
Cytat: Zamieszczone przez apz I dlatego proponuje tłustego robala do upieczenia na poczęstunek? Kto za Tobą w szkole ganiał do piórnika żaby wkładał .... .
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Kto za Tobą w szkole ganiał do piórnika żaby wkładał .... . Ta....
Cytat: Zamieszczone przez apz Ta.... No.... .