Odp: Morawy 2013 - mini zlot pijacko fotograficzny
Komentarz i opowieśc znakomite...
Znam stamtąd te butelki z długą szyjka powszechnie uzywane w ich domach na codzień do przechowywania wszelakich szlachetnych plynow od lemoniady począwszy, przez soki, domowe trunki itd itp. I to przeźroczyste, ale lekko zielokawe, niebieskawe lub żółtawe w swojej barwie szkło butelek stojących rzędami na półkach w spiżarkach pustych lub pełnych..
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
+ 100 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no dokładnie
niestety gUpi system nie puści ani jednego
czekam niecierpliwie na dalsze losy
Nooooo i takie świńskie opowieści to się czyta :mrgreen: Nie ujmując, prawie z zapartym tchem jak przy lekturze "Pana Samochodzika i skarbu templariuszy" ;) Coś czuję, że to będzie jeden z najlepszych wątków krajobrazowo-interpersonalnych na forum :mrgreen:
PS.
Dałbym minusa systemowi, że nie mogę dać plusa wieprzowi, ale też nie mogę, noż kurde.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nooooo i takie świńskie opowieści to się czyta :mrgreen: Nie ujmując, prawie z zapartym tchem jak przy lekturze "Pana Samochodzika i skarbu templariuszy" ;) Coś czuję, że to będzie jeden z najlepszych wątków krajobrazowo-interpersonalnych na forum :mrgreen:
PS.
Dałbym minusa systemowi, że nie mogę dać plusa wieprzowi, ale też nie mogę, noż kurde.
Nie narzekaj, wypromuj kilkunastu nowych Jedi i już za tydzień będziesz mógł. Jak sie wprowadza takie ograniczenia, trzeba sie liczyć z nieoczekiwanymi także konsekwencjami.
PS. Też nie mogę.
No klikam ostatnio to tu to tam, ale widać i tak zbyt mało :)
Szampański wątek z fenomenalnymi komentarzami, po których szczena opada do podłogi :grin: (plus poszedł)
Śliwowice tamtejsze poznałem, choć nie wiem czy śliwowicami je można było nazwać ponieważ z moreli a nie śliwek robione były. Wujek w baniakach przywoził jak swoje już wypił (z moją pomocą:)).
Przedni wątek chłopaki :)
P.S. Też plusa Wieprzkowi dać nie mogę...
Pijący dostał, komentujący musi poczekać, bo system ma coś nie tak pod kopułą z czarnego filcu z antenką.
Wieprzu, trafiłeś na listę oczekujących.
Foty fajne, komentarze przednie. :-D
Również jestem pod ogromnym wrażeniem talentu pisarskiego Huberta.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Anna? Zdrowo wyglada, i robotna ...
Ano!
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Zajebiste dwa ostatnie zdjęcia - 25 i 26
na 26 Anna ? odfajkowuje ilość kolejek
Nie. Notuje w moim notesiku dane teleadresowe :cool:. Uprzedzając lawinę wiadomości prywatnych - nie mam upoważnienia (ani ochoty ;-)) na ich udostępnianie. Już prędzej podzieliłbym się morawskim winem, gdyby nie fakt, że już mi nic nie zostało :cry:. Pozostały za to zdjęcia, którymi ochoczo się dzielę.
Znów zmiana klimatu, chociaż poruszamy się ciągle w okolicach Morawskiego Morza. Tym razem wariacja wokół jednego miejsca. Te strony to zlepek malowniczych i fotogenicznych fragmentów krajobrazu, a każdy oferuje wiele smaczków i klimatów fotograficznych...
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.