Odp: alnico - szwarc, mydło i powidło
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Kup se dwa chomiki w wypuść w domu :mrgreen:
Już kiedyś przeżyłem poprzegryzane kable za szafami oraz dziurę w nowych jeansach z Pewex'u :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Już kiedyś przeżyłem poprzegryzane kable za szafami oraz dziurę w nowych jeansach z Pewex'u :D
A teraz to dziurawe jeansy w sklepie sprzedają. Patrz, takie chomiki, a już wtedy wiedziały co będzie modne ;)
Hmmm widać zmyślne zwierzaki i przyszłościowe :)
Dzięki za odwiedziny.
Dzisiaj trochę zabawy z ważkami (jakoś ostatnio na robale mnie wzięło):
17.
18.
19.
20.
Ładne te ważki.
19 najbardziej mi się podoba. Pozostałe też ładne są, tylko jakoś tak od tyłu pokazane. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Ładne te ważki.
19 najbardziej mi się podoba. Pozostałe też ładne są, tylko jakoś tak od tyłu pokazane. :)
Jakoś nie chciały pozować :cry:
Jeszcze dwie z boku:
21.
22.
Ważki technicznie wydają mi się świetne, choć brak mi w nich siakieś... lekkości, finezji... nie wiem czego.
Dymówka bardzo ładna. Czym robiłeś (ważki w sumie też)?
Co do bobra/piżmaka/szczura - pamiętam jak spotkałam dziwnego stwora nad morzem i (bodajże w wątku "Foto łowy") przeprowadzaliśmy śledztwo kto zacz. Tu faktycznie ogon mało boberowy ale na pewno nie szczurowaty ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Ważki technicznie wydają mi się świetne, choć brak mi w nich siakieś... lekkości, finezji... nie wiem czego.
Dymówka bardzo ładna. Czym robiłeś (ważki w sumie też)?
Co do bobra/piżmaka/szczura - pamiętam jak spotkałam dziwnego stwora nad morzem i (bodajże w wątku "Foto łowy") przeprowadzaliśmy śledztwo kto zacz. Tu faktycznie ogon mało boberowy ale na pewno nie szczurowaty ;)
Dymówki, piżmak, ważki (za wyjątkiem 11 - mZD 60) i motyle robione mZD 75-300 II.
Też mi czegoś tu jeszcze brakuje, a finezja jest chyba dobrym określeniem :grin:.
Dzięki za odwiedziny i opinie.
Ważki klasa :)
Co do ogona, dalej obstaję przy swoim ;)
Na moje to za ostre swiatlo na robalach, i tlo do duszy ;)
pozdro