8 załącznik(ów)
Odp: Gdzie diabeł nie może tam klikacza pośle
Zaintrygowało mnie foto nr3. Cóż to za "kolorowy lampion":) Jedynka i czwórka też fajne.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Zaintrygowało mnie foto nr3. Cóż to za "kolorowy lampion":) Jedynka i czwórka też fajne.
Przypuszczam, że oświetlenie stanowiskowe, które daje wszyskie barwy + UV, plus podczerwień.
Do UV mają odzielną lampę. Podczerwień załatwia aparat przerobiony tak jak mój IRytyek, z tą różnicą, że inna długość fali jest odcięta.
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
Do UV mają odzielną lampę. Podczerwień załatwia aparat przerobiony tak jak mój IRytyek, z tą różnicą, że inna długość fali jest odcięta.
Oj za trudne jak dla mnie...
fajne i ciekawe zdjęcia...
fajne w ogóle jest to Forum, można zaglądnąć w rejony gdzie normalnie "wstęp wzbroniony"
pozdrawiam :)
8 załącznik(ów)
gdzie Ty się szlajasz :) a zresztą nieważne gdzie, ważne że foty "zacne" znaczy się "godne"
Zafascynowała mnie seria o pracy konserwatorów zabytków. Ależ to jest drobiazgowe i wymaga mnóstwo delikatności w obchodzeniu się z przedmiotami! Szczególnie przy nr 4 to odczułam.
Bardzo ciekawa wrzutka konserwatorska.
Ta śmieciowa dużo... mocniejsza od poprzedniej. Dwa pierwsze zdjęcia - czuję ten zapach :D Ten pył (chyba średnio pachnący) lecący na widza - budzi strach :D Świetna ta seria.