Odp: Brazylia okiem klikacza
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
A skąd pewność, że mało ;)
Nie mogę Was przecież zasypać wszystkim ;)
Nie wiem, Możesz nie Możesz - Dawaj na blozga.
Ostatnia wrzutka rewelacyjna!!
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
A skąd pewność, że mało ;)
Nie mogę Was przecież zasypać wszystkim ;)
"oj tam-oj tam" dawaj wszystko a ile tego może być nie więcej jak z 20 setek ;)
PS
zapytam z czystej samczej ciekawości - dużo sprzętu targałaś na wycieczce czy raczej minimalistycznie?
Cytat:
Zamieszczone przez
micky
"oj tam-oj tam" dawaj wszystko a ile tego może być nie więcej jak z 20 setek ;)
PS
zapytam z czystej samczej ciekawości - dużo sprzętu targałaś na wycieczce czy raczej minimalistycznie?
EP3, EP1 IR, 14-42, 45, 40-150, sigma 19
pies na rowerze mnie rozwalił, ładne zdjęcia, szczególnie podobają mi się wodospady
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
EP3, EP1 IR, 14-42, 45, 40-150, sigma 19
no powiem, że skromnie i odważnie jak na taką wyprawę, w sumie EP1 IR to specyficzny sprzęt - masz zaufanie do sprzętu wujka Olka;)
podobnie jak "dziama0" podoba mi się pies na rowerze super ustrzelone foto
Cytat:
Zamieszczone przez
micky
no powiem, że skromnie i odważnie jak na taką wyprawę, w sumie EP1 IR to specyficzny sprzęt - masz zaufanie do sprzętu wujka Olka;)
Po 6 latach używania sprzętu cyfrowego Olka a wcześniej analogowego mju II nie mam najmniejszych powodów żeby nie ufać Wujkowi.
Świetne zdjęcia a najbardziej podobała mi się ostatnia wstawka z wodospadem - uwielbiam podobne miejsca bo są niepowtarzalne. Zaaazzdroszczę wyjazdu:)
Cytat:
Zamieszczone przez
micky
podobnie jak "dziama0" podoba mi się pies na rowerze super ustrzelone foto
Obecnie w zasadzie wszedzie mozna kupić zapasowy sprzet. W sumie to nie widze konieczności brania "zapasu", no chyba, że człowiek jedzie na co najmniej kilka dni do jakiegoś buszu.
Zjecia mi sie podobają, zwłaszcza te nie IRowskie ;-). Zycze kolejnych takich wypraw :-)
Kapitalne! A zasypuj zdjęciami, zasypuj... Nikt nie będzie miał Ci za złe ;)