43, 44 fajnie uchwycone, podobają się :grin:
Wersja do druku
43, 44 fajnie uchwycone, podobają się :grin:
Udało mi się upolować piękny i niebezpieczny okaz
45. Bestia.
Załącznik 95892
Robi wrażenie z bliska - fajnie byłoby zobaczyć coś takiego w akcji. Byłem kiedyś na kopalnianej zwałowarce na hałdach, na których zakopywano popiół z elektrowni. Klimat jak z filmu SF, wielkie ciężkie maszyny sunące mozolnie metr po metrze, taśmociągi, wszędzie pył i kurz. Żałuję, że nie miałem wtedy ze sobą aparatu :(
Witam krajana. :)
Muszę przyznać, że podobają mi się niektóre zdjęcia, zwłaszcza 43 i Pawilon Czterech Kopuł. Teraz go wyremontują, odpicują i taki egzotyczny już nie będzie.
szczerze - to patrząc na fotę nie zwróciłem uwagi na maszynerie a na proporcję i porządek kadru - wszystko jest idealnie na swoim miejscu - obróbka mało wyszukana ale pasuje. Nie osiągnąłeś efektu czyli nie wiedzieć czemu clue zdjęcia nie przyciąga uwagi - być może przez to że zbudowane jest z mało kontrastowych elementów ; )
Plus za całokształt. ; )
glee - masz 100% racji. Czegoś mi brakuje na tym zdjęciu i sam nie potrafiłem tego zdefiniować. Doskonale opisałeś czego brakuje i mam nadzieję, że następnym razem będąc w pobliżu Maszyny uda mi się zrobić jakieś lepsze ujęcia :)
Ten indianiec jak z komiksu przerysowana karykatura - śmieszny :). Bestia całkiem, całkiem :)
46. Panorama z już chyba ostatnich słonecznych dni tego lata - miło będzie spojrzeć na nią w zimie
Załącznik 96644
47. Banalny widoczek
Załącznik 96645
48. Quo vadis?
Załącznik 96646
za dużo nieba :mrgreen: ale może niedziela (kościelny dzień) usprawiedliwia wszystko ; )
ale na którymś konkretnie czy na wszystkich?
Pudło! To były zdjęcia z soboty :)
kolejna porcja, tym razem okazją do zdjęć był 8 dzień wyścigowy na wrocławskich Partynicach:
49. Kłusaki francuskie (na zdjęciu Siblis d'Alci)
Załącznik 97454
50. i Araby: Eberiusz (4) i Ejragola (7)
Załącznik 97456
51. I bonus
Załącznik 97455
Trochę zaniedbałem wuntek, co postanawiam naprawić - na początek 3 strzały do tańczących dziewcząt:
52.A - wersja "z twarzami"
Załącznik 100279
52.B - wersja "bez twarzy"
Załącznik 100280
52.C - wersja rozszerzona :)
Załącznik 100281
53. - młoda para korzystająca z chwili nieuwagi fotografa
Załącznik 100282