1 załącznik(ów)
Odp: [Tutki Saboora] make up cyfrowy ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ale tez nie do konca ufaj swojej wisazystce.Bo Ci awatara wymalowala jak co najmniej swiatowej slawy restauratorka.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A czym sie zajmujesz??Grafika to nie trudna sprawa, zajmij sie. Co najwyzej znajdziemy jakiegos Stacha do pomocy.:-P
może i zabawa grafiką trudna nie jest, ale aby zrobić coś dobrze to jednak przyznasz że potrzeba trochę czasu i zmysł artysty też ma nie małe znaczenie. bylejakość mnie nie interesuje - a tak by wyglądała zabawa w moim wykonaniu. Mój problem w retuszowaniu polega na tym że nigdy nie umiem powiedzieć sobie dość i albo nie jestem zadowolony ze swojej pracy, albo tak dalece poprawiam/naprawiam/retuszuję że wszystko spapram, tak więc tak źle i tak niedobrze.
co do awatara to masz dobre kojarzenie
Załącznik 78320
a avatar nie mój tylko ukradziony z projektu podkoszulki (wygoglowane)
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
może i zabawa grafiką trudna nie jest, ale aby zrobić coś dobrze to jednak przyznasz że potrzeba trochę czasu i zmysł artysty też ma nie małe znaczenie. bylejakość mnie nie interesuje - a tak by wyglądała zabawa w moim wykonaniu. Mój problem w retuszowaniu polega na tym że nigdy nie umiem powiedzieć sobie dość i albo nie jestem zadowolony ze swojej pracy, albo tak dalece poprawiam/naprawiam/retuszuję że wszystko spapram, tak więc tak i tak niedobrze.
No Co ty?
To właśnie dobrze, że gmerasz i gmerasz do bólu, Wiesz zostawić zrobione na odwal się to nie sztuka.
Zapiszemy Cię na korepetycje do Stacha i będzie gut.
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
może i zabawa grafiką trudna nie jest, ale aby zrobić coś dobrze to jednak przyznasz że potrzeba trochę czasu i zmysł artysty też ma nie małe znaczenie. bylejakość mnie nie interesuje - a tak by wyglądała zabawa w moim wykonaniu.
Nieprawda.Mylisz sie.Bylejakosc jest wtedy kiedy robisz od niechcenia a nie wtedy kiedy kiedy robisz na tyle na ile umiesz.Jesli potrafisz ocenic siebie krytycznie to masz wszystko co potrzeba.Gorzej gdybys uwazal,ze juz wszystko umiesz i nie ma lepszych od ciebie.Na wskazywane uchybienia pokretnie bys tlumaczyl o Swoim chciejstwie i pozadanym kierunku.
Gdzies Ci sie spieszy w tym zyciu ,ze nie masz czasu??Czy nie chce Ci sie znalesc?
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nieprawda.Mylisz sie.Bylejakosc jest wtedy kiedy robisz od niechcenia a nie wtedy kiedy kiedy robisz na tyle na ile umiesz.Jesli potrafisz ocenic siebie krytycznie to masz wszystko co potrzeba.Gorzej gdybys uwazal,ze juz wszystko umiesz i nie ma lepszych od ciebie.Na wskazywane uchybienia pokretnie bys tlumaczyl o Swoim chciejstwie i pozadanym kierunku.
Gdzies Ci sie spieszy w tym zyciu ,ze nie masz czasu??Czy nie chce Ci sie znalesc?
no mam jeszcze parę godzin do przeleżenia i wybyczenia się na kanapie, a tak w ogóle to - robota, żona, dziecko, gary, weekend po za domem, robota, gary, zakupy, itd. - wolnego czasu brak.
a jeżeli chodzi o bylejakość, to podtrzymuję że bez poświęcenia czasu wychodzi bylejakość, a żeby zrobić coś dobrze to już parę godzin dziennie trzeba posiedzieć nad LR4 - i wtedy zadaję sobie pytanie - po co? czy nie lepiej ten czas poświęcić na "robota, żona, dziecko, gary, weekend po za domem"? Tak więc podsumowując - moich wypocin tutaj raczej nie ujrzycie bo i chwalić się nie mam czym.
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
co do awatara to masz dobre kojarzenie
No.Jeszcze jedno podejscie i bedziesz jak Ernesto na podkoszulkach.
Ciekaw jestem czy Ty skojarzysz teraz.:mrgreen:
Ps.Sie znowu watka podbilo:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dalej gogluje co to ten make up
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
szamotl
:olekrulez1: miało być że Saboor, ale nie znajduję emotikona właściwego a tego nie umiem ulepszyć. Na plusa do repa musi poczekać. Serdeczne dzięki.
Dzięki, fajnie że się przyda, a co do emota: Załącznik 78513Piszesz - Masz. :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No.Jeszcze jedno podejscie i bedziesz jak Ernesto na podkoszulkach.
Ciekaw jestem czy Ty skojarzysz teraz.:mrgreen:
Ps.Sie znowu watka podbilo:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dalej gogluje co to ten make up
nie do końca zajarzyłem o jakie skojarzenie Ci chodzi, czy o to że Che jest w podobnym stylu uwidaczniany na podkoszulkach,
czy może o to że Twój avatar jest równie zagadkowego pochodzenia :):)
Ulica sezamkowa? Nieeee.......... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Powiedz prawdę.
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Chętnym poretuszowania polecam profesjonalne ujęcia portretowe - techniki retuszowania zdjęć według Scotta Kelby'ego. W książce znajdziecie sporo metod retuszu skóry, ust, włosów, oczu i innych. Autor pokazuje różne metody, więc nie ogranicza się do jednego sposobu osiągnięcia zadowalającego efektu. W dodatku bardzo przyjemnie się czyta tę książeczkę.
Zacne źródło, co do tego ograniczenia się, to nie bardzo rozumiem.:???: