-
3 załącznik(ów)
K@czy, pisaliśmy kiedyś o Kaziku, pamiętam, że miałeś jakieś obiekcje co do jego obecnych dokonań ale przyznać mu trzeba, że na koncertach daje z siebie maksimum jak mało kto. 3 godziny to norma. :)
Wczoraj byłam na Cool Kids Of Death. Liczyłam na super zddjęcia, bo dynamiczni są i z jajami. A na scenie ciemno, większośc świateł od tyłu, kiszka jednym słowem. Zależy mi na zasileniu tego wątku, więc wykrzesałam te 3 miernoty spośród 157 zrobionych... :roll:
P.S. Na zdjęciach sam wokalista, bo reszta zbyt statyczna była i nieciekawie wyszło.
-
-
3 załącznik(ów)
Ponieważ mam za sobą teatralny weekend (tczewska coroczna impreza Zdarzenia 2008 ) czuję się w obowiązku wrzucić małe conieco.
Na początek dwa wrzuty z monologu "Ocean", a następnie migawka z przedstawienia kaliningradzkiej grupy DEL.
-
3 załącznik(ów)
Teatr Nowy z Kraka - "Griga" i dwie migawki z "Opowiadań Petra Zelenki". Ale byli fajni...
-
Teatr to trudne miejsce do fotografowania, ale za to efekty mogą być bardzo dobre - tak też jest i tu. Mój faworyt - spektakl "ocean" - pani w podartych rajstopach:)
-
3 załącznik(ów)
Jesienna zmienność nastrojów mnie dopadła, więc trochę surrealistyczny mix zapodam z dzisiejszego wieczoru :)
Orkiestra Kameralna Akademii Muzycznej im. St. Moniuszki z Gdańska
-
3 załącznik(ów)
A następnie moje kochane Farben Lehre (bo jak wiemy "Wszystko to jeden fajans, ja wybrałem garaż") :)
-
Wiolonczelistka fajna, mogloby być więcej pudła.:grin:
-
2 załącznik(ów)
Dziś na zmianę nastroju - Czerwony Tulipan. Na razie dwie foty, postaram się wrzucić coś jeszcze (pewna pani na to zasługuje :))
-
Tulip3 - klasycznie, tak się właśnie fotografuje takie sceny, tulip1 udany byłby bardziej, gdyby nie mikrofon na pani twarzy. Ładne oświetlenie było na koncercie, dobrze zdjęcia wychodzą.