Jest na to recepta: nie grzebać, iść i zrobić raz jeszcze. Jak się nie da, iść gdzie indziej i zrobić prosto.
Wersja do druku
16 Załącznik 77845 17 Załącznik 77846 18 Załącznik 77847 19 Załącznik 77848 20 Załącznik 77849
21 Załącznik 77850 22 Załącznik 77851 23 Załącznik 77852
Dodaje kolejne zdjęcia, ślimak i biedronka są moimi ulubionymi
spory potencjał ma 20stka tyle że jest słabo wykadrowana - boli niestaranne ucięcie z lewej strony - kolorystycznie intrygująco. Najlepsze chyba 23 jednak zielony zafarb trochę razi po oczach.
Pozdrawiam
17 i 20 najczystsze w formie [zgadzam się z uwagą glee co do cięcia lewej strony]. Ogólnie prezentacja lepsza od pierwszych, bardziej przemyślane kadry, mniej przeszkadzajek, widać postęp :)
Ślimak zabawny, ale zdjęcie jest mało czytelne w pierwszej chwili i za dużo wydaje się niepotrzebnej prawej; biedronka fajna kolorystycznie, można by było zaczekać, aż trochę bardziej się pokaże? ;)
16. zdecydowanie odbiega od reszty, wg. mnie nie powinno się znaleźć w tej "kolejce"
Mam tej biedronki więcej, ale właśnie taka schowana wygląda najciekawiej, reszta tej biedronki była nijaka.
Co do 20 mnie też boli to przycięcie ale mam jedno jedyne zdjęcie, muszę poczekać aż znowu zakwitnie.
W 23 chyba za mocno podkręciłam kontrast, muszę jeszcze poćwiczyć te programy graficzne w wolnej chwili.
Johny co masz na myśli pisząc że nie powinno się znaleźć w tej kolejce??
prócz 16 to reszta całkiem przyjemna w odbiorze. Widać spore postepy. Mi podchodzi najbardziej biedronka (22), kolory jakoś tak mi podeszły i kadr też.
pokusiłem się o drobną interpretacje na szybko.... i straciłem trochę z tych magicznych odcieni ale zrobiłem po mojemu : ]
miałem zagwostkę czy nie bardziej "zgasić" biały z liści ale z drugiej strony daje on równowagę w stosunku do tych ciemniejszych partii zdjęcia i ostatecznie kadr razi i zarazem nie razi - zresztą sam już nie wiem : )
glee:
Moje kolory mi się bardziej podobają ale dobrze je przyciąłeś.
Kolejna wrzutka z koncertu w Płocku, kilka odratowanych po tym jak mój TŻ mi je skasował niechcący
Załącznik 78474Załącznik 78475Załącznik 78476