A gdzie tam, ja to wiem, dlatego swiadomie sie na epl5 zdecydowalem, ktore nie ma tych wspomnianych cech :)
Zycie...
Mi jak pisalem to zwisa i powiewa, bo i tak nie jest to moj target ;)
pozdro
Wersja do druku
Czy ja musze wlasne slowa cytowac?
Po lekturze forum, napisalem powyzsze co stanowi moja opinie wyciagnieta z roznych dyskusji (procz zacytowanego watku bylo jeszcze min. o super jakosciowych szklach ktorych na dodatek nie trza kalibrowac, o kozackim serwisie, o uszczelnieniach, ergonomi itd.) - i zadnej z tych rzeczy przeciez nie neguje, napisalem wyraznie, ze jednak cos czasami jest beee i u Olka, a nie tylko u konkurencji :)
Naprawde zamierzam dotrzymac slowa, wiec wiecej w tym kontekscie nie bede z Toba prowadzil dyskusji :)
pozdro
Nie rozumiem takich skrajnych opinii.
Jedni że pęknięcie i wszystko co olka beee, drudzy a co tam mała dziurka.
Mam pełno gratów olka i bardzo sobie je cenię, ale jak się dowiaduje o takich problemach to uważam że trza to negować.
Niech robią sprzęt jak sie należy, tym bardziej że tani nie jest.
Dałem za E3 sporo kasy i mi sie wyświetlacz rozwarstwił :!::mrgreen: No dajcie spokój, maszyna niby kosmos a tu taki babol. Dziura jak się patrzy:grin: ze szczelności pośladki, na serwis wysłać się nie opłaca, trza kleić na supergluta :grin:
Do m4/3 i OMD tak się cichaczem przymierzałem, ale takie coś troszku zniechęca.
A wiesz czego ja nie rozumiem? Pojawiła sie informacja o maluśkich pęknięciach i kilku forumowiczów już wieszczy że woda zwarciem body popsuje. Skąd oni to wiedzą? Ja czekam na rzeczowe informacje, doświadczenia itd. Sam mam OM-D i interesują mnie FAKTY a nie czyjaś fantazja.