Całość świetna. Do nr 15 się czepię. Jabłko. Za mocno "pacnięte" światłem. Albo nie, nie za mocno.. zbyt wyraźna granica światło-cień.
T.
Wersja do druku
Całość świetna. Do nr 15 się czepię. Jabłko. Za mocno "pacnięte" światłem. Albo nie, nie za mocno.. zbyt wyraźna granica światło-cień.
T.
Ostatnia seria robi na mnie duże wrażenie - kolory, modelka, ubiór i sceneria.
Świetna ostatnia seria! Bardzo się podoba i te kolorki!
Cudne fotki :)
Śnieżka najbardziej mi przypadła do gustu :P
Pozdrawiam.
Śnieżka jest absolutnie fenomenalna - i technicznie i koncepcyjnie.
bardzo fajne zdjęcia, natomiast ta pierwsza seria.. wszytko super ale niektore kadry mnie przerażają.. tzn np szyja dziewczyny, albo kości obreczy barkowej. Ja się tam nie znam ale... oj..
Ogólnie, świetny wątek!
No ja lubię takie, poniżej podobnie ujęta :)
Paulina Ramach, MuA: Magdalena Pietrzak
16.
Aha, no ok :D czyli zamysł autora :D... kurcze ta szyjka jakby sie miała zaraz złamać ;d Wybacz szczerość, doceniam warsztat tak tylko mówie :)
Zawsze mnie irytowała ta poza po prostu.
Brakuje mi tutaj w tych fotkach ostrosci, wyrazistosci.....Tak jak patrze to albo to duze wycinki z kadru i jakosc padla albo wina czegos po drodze.Teraz wg mnie strasznie rozmyte te kadry,szumiace,brak im "czystosci".nie wiem jak to dokladnie napisac,a nie chce uzywac zwrotow typu bardzo poczatkujacy, widac po kadrach,ze zaczynasz, z czasem bedzie lepiej.... Bo czytam,ze i kursy organizujesz i retuszu uczysz wiec nie chce obrazic.Jednak popatrz ne te wgladowki a zobaczysz o co mi chodzi.Co jest w nich a czego nie ma u Ciebie.Ja zmierzam wlasnie do takiej jakosci pokazywania w necie.Pliki stosunkowo lekkie do swojej wielkosci. Mozesz oczywiscie standartowo odpowiedziec,ze tak jak podajesz tak wlasnie chciales, ale czy to bedzie sluszna odpowiedz?
Załącznik 78305Załącznik 78306Załącznik 78307
Nie lubię wyostrzania skóry (po zmniejszeniu zdjęcia). Włosy raczej delikatnie, ale to zależy od konkretnej fryzury i GO. Na tym pierwszym zlinkowanym zdjęciu fryzura zdecydowanie dobrze nie wygląda przez takie wyostrzenie właśnie, nawet się białe obwódki miejscami pojawiają, zdecydowanie wolałbym w ogóle nie ostrzyć, niż przesadzać. Oczy mógłbym bardziej wyostrzać po zmniejszeniu, to fakt.
A jeśli odnosisz się do zdjęć publikowanych w tym wątku, a nie na stronie, to one są nieostre bo skrypt forum wyświetla zdjęcia w szerokości 800 pikseli. Więc jakość każde zdjęcie jest masakrowane no i wygląda jak wygląda. Mogę wrzucać miniatury i linkować do większych zdjęć, wtedy jakość będzie taka w jakiej zdjęcie było przygotowane, no ale i tak linkuję do zdjęć na swojej stronie zazwyczaj.
Idalia Zbrzezniak, MuA: Vanessa Zalewska
17.
18.
Opis sesji, backstage, setupy itd: http://tomaszpluszczyk.pl/idalia-kiedys-i-teraz/