Odp: Oly2020 - moje foty (głównie: podróże, przyroda i sport motorowy )
Cytat:
Zamieszczone przez
oly2020
Tym razem zmotywował mnie inny wątek (
aparat w telefonie na codzień ) do zamieszczenia nietypowych zdjęć, kiedyś zmuszony sytuacją zrobiłem kilka zdjęć jedynym aparatem jaki miałem pod ręką, czyli telefonem samsungi galaxy s2, ochrona na koncercie była na tyle nieuprzejma, że nie pozwolili wnieść nawet kompaktu w kieszeni, (choć niektórym udało się przemycić) więc zrobiłem kilka zdjęć komórką nie licząc nawet na akceptowalne efekty, a jednak efekty są niezłe, zresztą oceńcie sami :)
zdjęcia nieobrabiane, dlatego kadry nieco krzywe, robione trzymając telefon najwyżej nad głową :grin: jedynie pomniejszone (ale mimo to duże, możecie powiększyć szer. załączonych plików to 1600pix.),
powiem szczerze, jestem pod wrażeniem fotek, gdybyś nie napisał, nawet bym nie pomyślał, że zrobione telefonem.
Kurczę, jak na telefon to są naprawdę całkiem niezłe.
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
powiem szczerze, jestem pod wrażeniem fotek, gdybyś nie napisał, nawet bym nie pomyślał, że zrobione telefonem.
sam nie mogłem uwierzyć że aż tak dobrze wyszły jak zobaczyłem te zdjęcia na dużym monitorze, oczywiście była z mojej strony mała ingerencja w ustawienia aparatu, to za trudne warunki dla automatu, ISO ustawiłem na minimum (100) i korektę na -1/2
wątek się urwał, a fajnie się ogląda -dawaj dalej
W miniony weekend rozpoczął się sezon wyścigowy w Polsce, niestety nie mogłem tam być na żywo i wypróbować PEN'a w takich warunkach, za to poniżej zamieszczam zdjęcie z poprzedniej mojej wizyty na torze
Opolszczyzna z lotu ptaka [1]
Wiosnę tego roku miałem okazję polatać nad opolszczyzną, oto jedno ze zdjęć
Cytat:
Zamieszczone przez
oly2020
Wiosnę tego roku miałem okazję polatać nad opolszczyzną, oto jedno ze zdjęć
No fajnie, tylko czemu tak mało? ;)
Fajne to ostatnie, cień samolotu nadaje sens temu zdjęciu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hrr
Fajne to ostatnie, cień samolotu nadaje sens temu zdjęciu.
Cień jest bardzo fajny ale ja bym tak dorobił jeszcze z trzy lub cień supermena aby oglądający mieli zagwozdkę :D