Odp: Kalendarz 2013 - kategoria 2 - Krajobraz - Głosowanie
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Myślę, że w każdej kategorii jest kilka zdjęć bardzo "fotogenicznych" i wartych drukowania nie tylko w kalendarzu Olyclubu... Więc może komentarze co do wartości tychże może po rozstrzygnięciu....
Zgadzam się z Tobą, ale spodobało mi się określenie ( zdjęć bardzo "fotogenicznych" ) .
Ja osobiście na kalendarzu wolę zdjęcia fotogeniczne niż poprawne zdjęcia artystyczne.
Pozdrawiam
Kurde,ostatnio pojawiaja sie okreslenia takie,ze az sie po glowie drapie zeby je zrozumiec.
Kiedys bylo cos na zdjeciu fotogeniczne,dzis samo zdjecie ma byc.Nawet artyzm musi byc poprawny.:?::idea::roll::mrgreen:
Takie czasy przyszły Mirek 54. Ciągle trzeba ten umysł gimnastykować.
Serdecznie pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Kurde,ostatnio pojawiaja sie okreslenia takie,ze az sie po glowie drapie zeby je zrozumiec.
Kiedys bylo cos na zdjeciu fotogeniczne,dzis samo zdjecie ma byc.Nawet artyzm musi byc poprawny.:?::idea::roll::mrgreen:
Mirosławie , przecież użyłem tego słowa "fotogeniczne" w cudzymsłowie :wink: więc.... nie drap sie bo Ci zostanie na głowie tyle co ja mam... :grin:
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Mirosławie , przecież użyłem tego słowa "fotogeniczne" w cudzymsłowie :wink: więc....
Nie używaj cudzych słów, tylko swoich własnych, jak nie chcesz być źle zrozumiany ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Mirosławie , przecież użyłem tego słowa "fotogeniczne" w cudzymsłowie :wink: więc.... nie drap sie bo Ci zostanie na głowie tyle co ja mam... :grin:
Pozdrawiam
Ach.Wiesz jak to jest.Ty uzyles slowa,drugi napisal z angielskim akcentem.Trzeci uslyszy i powie,ze w nastepnym kalendarzu fotki w formacie tylko fotogenicznym.
I co?.Oboje sie bedziemy drapac:wink: (....po Bronice:-P:-P:-P:wink::wink::wink::grin::grin:)
Siema ludzie (sie mówi) ale cze Qben po długim czasie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Qben
cześć ludzie :D
Cześć!
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Cześć!
Cześć! Jak widać głos oddany na Ciebie nie jest głosem zmarnowanym.
Pozdrawiam.