Praca samodzielna czy jakims edytorem sie wspomagales?Cytat:
Zamieszczone przez kali999
Wersja do druku
Praca samodzielna czy jakims edytorem sie wspomagales?Cytat:
Korzystałem z gotowego szablonu.
Jak już we flashu, to niech chociaż zdjecia sie preloadująCytat:
hosting w nazwie jest niezły, ale pozostaje kwestia na który serwer się trafi. można trafić cacy a można wylądować na jakimś struclu... ścierwiaste jest tylko to że nie wyłączają register_globals tylko każą sobie to robić w .htaccess
wszelkie wynalazki za kilkadziesiąt pln rocznie to strata czasu - ktoś tu dobrze napisał: mniej zjeść i kupić coś normalnego, gdzie odbierają telefony i odpisują na maile.
Ja się właśnie przeniosłam z darmowego hostingu ;) na płatny. Zobaczymy jak będzie ;) Póki co wybrałam opcję startową z możliwością rozbudowy - pewnie szybko z niej skorzystam. :mrgreen:
Kaarool - tak się składa, że teraz mam problem ale nie natury technicznej serwera, ale z google, które na początku mojej strony nie widziało. Cierpliwe poczekałem aż się pojawiła, sęk w tym, że po kilku dniach znowu zniknęła, a keywordów od samego początku nie zmieniałem. I tu cię zdziwię, bo od razu dostałem na maila informację od admina, że się problemem zajmie.
Bóg mnie wczoraj za oszczędność pokarał. :twisted: Nigdy więcej boo.pl, co za syf :twisted:
Testuję teraz 7 dni na www.cal.pl, zobaczymy jak się sprawuje.
Moze zle trafilas ;) Ja mam 2 konta na boo długi czas i jestem zadowolona :) No moze troche malo transferu ;) Ale czego chciec za 8zl ;]Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
fajnie zrobiona stronkaCytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
przy ocenie fotek chyba jest mały błąd: 4zielone kwadraciki=doskonale, 5 zielonych kwadracików=świetnie, imho powinno być odwrotnie
Dog -> Możliwe, ale po prostu ten przestój trwał cały dzień :?
Sławku -> Faktycznie, ale to kurczę gdzieś w tłumaczeniu, spróbuję poszukać w tych plikach z galerii. :D
-----------------
Ech, chciałam zaimportować sobie coś do bazy i tak pochrzaniłam, że muszę stawiać galerię od nowa :evil: :cry: