-
Kurczę Radek, jakieś szarobure w większości są...
15. - jak dla mnie zwykły pstryk, ot - idzie parka,
16. fajnie złapana ale światło kiepskie - właściwie cień,
17. - bruk jak bruk,
18. - brama, pewnie ciekawa ale tu wyszła szaro, kontrastu niet i chyba ostrości też niet (albo niewyostrzone)
19. - szarobury pstryk, co artysta chciał powiedzieć?
No sorki Radek, rzadko komentuję rzeczy, które mi nie pasują, teraz domagasz się komentarza - więc masz :twisted:
-
Rrrradek,
Fotki ze spaceru po starówce są niczego sobie. Jedna z nich - ostatnia - portret śniadego kucharczyka (jesli tak na biało obleczony, to chyba kucharz) bardzo mi się spodobała, chwyciłes w reporterskin sposób absolutnie unikalny moment, chwilę wytchnienia, jakiegos ukrytego niezadowolenia, frasunku, próby wyzwolenia sie z natrętnuch myśli. Ceglane tło oraz poza nóg ilustruje zwyczajność i zgrzebność sytuacji. Fajna rzecz.
Pzdr, TJ
-
Dzięki Aga za komenty. Wiem co jest do poprawy.
Tadeusz dzięki za fajną analizę.
-
Hej, hej, ja te brame chyba znam :) Tylko rozowego roweru brakuje ;) Za bardzo z gory jest zrobione to zdjecie. Perspektywa stojacego, doroslego czlowieka. Duzo by pomoglo, gdybys zrobil z troche nizszej perspektywy. No i gdyby nie bylo tak ciemno, tylko slonecznie. Reszta troche bez wyrazu, choc moim zdaniem brukowi tez niewiele brakuje. Troszke nizej, szerzej, kadr nie 50/50 i nie krzywo ;) Mam wrazenie, ze slabe swiatlo miales. O ktorej godzinie byly strzelane te fotki?
Pzdr
-
Troche ciemne :( Szczegolnie 19. Wole 11. :P
-
dzięki za komenty. Zdjęcia były robione tak około 19-tej. macie rację, że jest troszkę za ciemno. czym częściej te foty oglądam tym mniej mi się podobają. niedługo będe się ich wstydził :).